arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
eva-jinek-botox

Eva Jinek

Eva Jinek: wel of geen botox?

Volgens Eva Jinek heeft ze haar populariteit bij het grote publiek voor een groot deel te danken aan de video waarop te zien was hoe ze zich net voor de uitzending er druk over maakte hoe haar decolleté in beeld te zien zou zijn.

Niet zo gek dus dat daarna het gerucht ging dat Eva haar baan bij het NOS Journaal vooral te danken had aan haar uiterlijk in plaats van haar journalistieke vaardigheden.

Eva Jinek: wel of geen botox?

De 35-jarige presentatrice is naar eigen zeggen niet echt bezig met wat anderen van haar uiterlijk vinden, maar ze vindt het wel belangrijk dat mensen haar werk goed vinden. “Ik wil graag serieuze onderwerpen bespreken en het mag er in een interview soms best hard aan toe gaan, ook als dat betekent dat mensen me daardoor een ijskonijn vinden.”

Tja, en een ijskonijn en botox zijn nu eenmaal een geweldige combinatie. Want als je ergens je emoties mee uit kunt schakelen, dan is het met botox wel.

Wat denken jullie? Gebruikt Eva Jinek wel of geen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments een energising cocktail van Oriflame verloot. Dit snelwerkende anitimpelserum zit bomvol hyaluronzuur en zorgt er zo voor dat elk fijn lijntje als sneeuw voor de zon verdwijnt. Volgende week vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en geven de experts hun mening over de (niet-)rimpels van Eva Jinek.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram