arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Estelle Cruijff: wel of geen botox?

Estelle Cruijff: wel of geen botox?

Ik vind Estelle Cruijff geweldig en ze is één van mijn favoriete bn’ers. Estelle Cruijff valt op het type ‘foute mannen’. Ruud Gullit was natuurlijk al een foute man, maar Badr Hari spant echt de kroon. Fouter dan dat kan je ze bijna niet vinden in Nederland. Maar ja, fout is natuurlijk woest aantrekkelijk.

2012 was een roerig jaar voor Estelle en dat tekent zich vaak in het gezicht. Zorgen en stress gaan meestal samen met nieuwe rimpel. Ik zou er met zoveel stress meteen een nieuwe fronsrimpel bij hebben, maar daar heeft Estelle heeft daar geen last van. In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kan jij jouw mening geven over de rimpels van bn’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Van sommige sterren is het namelijk echt overduidelijk dat ze botox of fillers gebruiken, maar er zijn ook veel celebs bij je niet zo goed kan zien wat ze doen om er zo rimpelloos uit te zien. Welke sterren hebben hulp gekregen van de plastisch chirurg?

Wat denken jullie? Gebruikt Estelle Cruijff wel of geen botox?

Zoals elke week is er een winactie en deze week is hij echt geweldig. Onder de comments wordt namelijk een Maidenform Flexees body verloot ter waarde van bijna 50 euro. O ja, hopelijk ben je niet preuts, want ik heb ook je (cup)maat nodig voor deze winactie.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram