arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Ellemieke Vermolen

Gebruikt Ellemieke Vermolen botox?

Volgens presentatrice Ellemieke Vermolen is het op 37-jarige leeftijd en na 2 zwangerschappen een stuk lastiger om er goed uit te blijven zien.

Toch is volgens Ellemieke niet botox het geheim achter haar niet-rimpels en heeft ze juist spijt dat zij zich ooit heeft laten inspuiten met de injectable. “Ik stoorde mij aan de rimpels in mijn voorhoofd en dacht: Ik probeer het. Toen ik mezelf terugzag op televisie, schrok ik van mijn uitdrukkingsloze gezicht.” 

Gebruikt Ellemieke Vermolen botox?

‘De perfecte vrouw’ bestaat niet en volgens Ellemieke heeft elke vrouw haar onzekerheden. “It’s all in the inside”, zeg ik altijd. Als je ziel gelukkig is, ben je knap vanbinnen én vanbuiten. Leeftijd vind ik niet zo relevant. Ook als je zestig bent kun je schoonheid uitstralen, kijk maar naar Brigitte Bardot of Sophia Loren.”

Wat denken jullie? Gebruikt Ellemieke Vermolen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de cosmetisch arts een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments de Neoderma Intelligence Advanced Power Lift ter waarde van 76 euro verloot. Volgende week vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en geven de experts hun mening over de lippen van presentatrice Ellemieke Vermolen.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram