arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Een jonge minnaar is slecht voor je rimpels

Courtney Cox botox

Rimpels zijn een doorn in het oog voor menig Hollywoodster. Courtney Cox is één van de weinige actrices die daadwerkelijk toegeeft botox te gebruiken om er jonger uit te blijven zien. Ik snap trouwens dat Courtney fan is van botox, want als officiële ‘cougar’ ben je bijna gedwongen om naar de botox te grijpen.

Een jonge minnaar is slecht voor je rimpels

Een minnaar in het algemeen is echt heel slecht voor je rimpels, want door het slaaptekort dat je met een nieuwe liefde de eerste maanden gegarandeerd hebt, heeft je lichaam ’s nachts te weinig tijd om zich te herstellen. Je lichaam heeft ongeveer 7 uur slaap per nacht nodig om zich helemaal te herstellen en daar kom je met een goede minnaar bij lange na niet aan. Je mag al blij zijn met 2 uur slaap per nacht.

Ook zorgt een jonge minnaar er vaak voor dat je met make-up en al in slaap valt. ’s Ochtends je gezicht reinigen zorgt voor extra rimpels, omdat als je ’s ochtends je gezicht reinigt, je alle oliën van je gezicht wast die je lichaam in de nacht aanmaakt om je huid te herstellen. En die oliën wil je er niet afwassen, daar moet je nog de hele dag van profiteren.

En een jonge minnaar (minimaal 10 jaar jonger) zorgt er voor dat je op elke rimpel of lijntje in je gezicht gewezen wordt. Zal je minnaar je elke minuut van de dag prachtig vinden, de kans is groot dat de vrienden en vriendinnen uit zijn vriendenkring je aanspreken met ‘mevrouw’. Van de gedachte alleen al, krijg ik meer rimpels.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram