arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
dries-roelvink-botox

Dries Roelvink

Gebruikt Dries Roelvink botox?

Ondanks dat Dries Roelvink al 2 kleinkleinderen heeft, beschouwt hij zichzelf totaal niet als opa. “Ik ben veel te ijdel om een opa te zijn.”

Hij schaamt zich er dan ook totaal niet voor dat hij zo veel met zijn uiterlijk bezig is: “Ik ga regelmatig naar de zonnebank, naar de sportschool, heb mijn gebit laten doen en verf mijn haar. Het is allemaal waar!”

Gebruikt Dries Roelvink botox?

En de 54-jarige volkszanger geeft ook toe dat hij zich zorgen maakt om de rimpels: “Mijn ijdelheid komt natuurlijk voort uit de angst om oud te worden.”

Het is dan ook niet zo gek dat Dries Roelvink sinds kort ambassadeur is geworden voor een kliniek voor cosmetische en plastische chirurgie in Breda. Naar eigen zeggen alleen niet voor zichzelf, maar om de ooglift van zijn vrouw te bekostigen.

Wat denken jullie? Gebruikt Dries Roelvink botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de cosmetisch arts een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments het Sensai Cellular Performance Hydrachange Tinted Gel Cream verloot ter waarde van 56,50 euro. Volgende week vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en geven de experts hun mening over de rimpels van Dries Roelvink.

 

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram