arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
DIY-masker-tegen-donkere-wallen-1024×682

DIY-masker tegen donkere wallen

DIY-masker tegen donkere wallen

Donkere wallen zijn in principe niet leeftijdgebonden, ook als tiener kun je na een korte nacht best last hebben van donkere kringen onder je ogen. Het enige jammere is dat naarmate je ouder wordt de kans steeds groter is dat je ook last hebt van wallen als je gewoon goed geslapen hebt. Het vet onder je ogen zakt met de jaren langzaam naar je hamsterwangen. Hierdoor wordt de huid onder je ogen dunner, waardoor je wallen permanent te zien zijn.

Fillers zijn de oplossing. Eén injectie en je bent de komende 12 maanden in ieder geval van elke kring verlost. Ietwat drastisch misschien en daarom biedt een masker vaak ook uitkomst. Ook voor donkere wallen is er een DIY-masker.

Een DIY-masker tegen donkere wallen is simpel en bestaat uit de volgende ingrediënten:

  • kurkuma
  • karnemelk
  • kwast
  • 2 vochtige wattenschijfjes

Nou behoort karnemelk niet tot mijn favoriete drankjes, maar het schijnt geweldig te zijn in de strijd tegen rimpels. Het helpt je huid te verstrakken, zit bomvol vitamine K en bevat melkzuur dat erom bekend staat dat het je huid glans geeft. Het is vooral de vitamine K die wordt gezien als het natuurlijke middel tegen donkere kringen. Ook kurkuma is niet alleen heerlijk voor in de curry, het is ook geweldig voor je huid.

In deze video leg ik je precies uit hoe je het masker DIY-masker moet maken en welk effect het op je wallen heeft:

Furrow op Instagram