arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

De wereld van de glitter en glamour

Ik heb jaren achter de schermen bij tv gewerkt, echt een hele leuke baan. Ik heb alles gezien en zoveel gedaan: Big Brother, Ushi & van Dijk, Bananaplit, Wegmisbruikers.

Ik wist eigenlijk al mijn hele leven dat ik bij televisie wilde werken. Mijn moeder werkte ook bij tv en ik ging vaak met haar mee naar de studio’s. Het leek me echt de allerleukste baan ooit, zelfs als ik er niet voor betaald zou krijgen, wilde ik nog achter de schermen bij televisie werken. Ik heb eerst mijn VWO afgemaakt en op mijn 18de kreeg ik mijn eerste baan: ik werd aangenomen als redacteur bij Jos op 1, een middagprogramma van Jos Brink. Ik ontmoette allemaal BN’ers: Rene Froger, Winston Gerstanowitsch en ik was helemaal van slag als er een buitenlandse ster in de studio te gast was.

De wereld van de glitter en glamour

Televisie is heel hard werken. De wereld van de glitter en glamour gaat 24 uur per dag door, maar ik ging altijd met plezier naar ‘mijn werk’. Vooral Big Brother was een van de leukste projecten die ik ooit gedaan heb. Zo gek dat er 12 mensen in een huis gingen wonen met camera’s en dat het een megagrote hit werd.

Ondertussen werk ik niet meer bij televisie; ik heb 3 kinderen en dat valt echt niet te combineren met zo’n knetterdrukke baan. Inmiddels werk ik fulltime aan mijn blog, maak ik wekelijks YouTube-video’s, schrijf ik dagelijks artikelen en test ik honderden antirimpelcrèmes uit.

Ik ben Furrow begonnen, omdat ik weet dat BN’ers ook gewoon maar mensen zijn, die er keihard voor werken om er mooi uit te blijven zien. Ook met een stylist, vaste kapper en een personal trainer is het nog hard werken om altijd maar glamourous te zijn. Wat Sylvie van der Vaart doet, is een baan op zich. En niemand vindt het leuk om ’s avonds zijn make-up er af te halen als je extreem moe bent, of je nou bekend bent of niet.

En ook aan rimpels heeft iedereen een hekel. Maar wat kun je allemaal doen om ‘glamourous’ oud te worden? Juist door mijn ervaring bij televisie weet ik hier best veel over. Op Furrow vind je de tips and trics om van je rimpels af te komen en laat ik zien wat je allemaal kan doen. En je vindt er ook artikelen over wat gezond eten voor je rimpels kan doen. Hoe kan je slank en rimpelloos blijven als je boven de 30 bent?

Wat zou jij willen weten van de wereld van de glitter en glamour?

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram