arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

De vampire facelift van Angelina Jolie

Vampire facelift

Niet alleen Jennifer Aniston heeft een ‘bloedhekel’ aan botox, ook haar aartsrivale Angelina Jolie wil absoluut geen botox in haar gezicht gespoten hebben. Kiest Jennifer Aniston vaak nog voor een peeling of laserbehandeling, Angelina gaat zoals met alles, meer voor extreem om haar rimpels glad te strijken. Angelina is groot fan van de vampire facelift, ook wel dracula facelift genoemd. Klinkt het eng? Dat is het ook wel een beetje…

Vampire facelift

Angelina Jolie gaat voor de ‘Vampire facelift’

Er zijn heus geen echte vampieren betrokken bij de vampire facelift, maar er komt wel veel bloed bij deze behandeling kijken, vandaar ook de bijnaam. Je kunt namelijk je huid verjongen en van je rimpels afkomen met injecties van je eigen bloed.

Hoe werkt een vampire facelift?

Bij een vampire facelift wordt er eerst bloed bij je afgenomen. Het bloed wordt net als in het ziekenhuis uit je arm gehaald en niet uit je gezicht. Daarna wordt het buisje in een machine geplaatst die heel hard gaat ronddraaien. Door dit ronddraaien worden de eiwitten en hormonen uit je eigen bloed gefilterd.

Deze hormonen en eiwitten worden ook wel groeifactoren genoemd. Als je een snee of een wondje hebt dan stolt het bloed met behulp van deze groeifactoren. Maar als je veel van deze eiwitten gebruikt, dan herstelt je huid zich ook hierdoor, vandaar dat ze ook groeifactoren worden genoemd. Deze groeifactoren worden dus door de machine uit je eigen bloed gefilterd en weer terug in je gezicht gespoten. Je huid herstelt zich, net als na bijvoorbeeld een schaafwond en komt dus mooier en gladder terug. Weg met de rimpels.

Huidverbetering door de vampirefacelift

Na de vampieren facelift loop je niet ineens rimpelloos de kliniek uit. Pas na 4 weken zie je resultaat van deze rimpelbehandeling. Het kan zijn dat je de dag na de vampire facelift last hebt van blauwe plekken of zwellingen, maar meestal zie je bijna niet dat je iets aan je gezicht hebt laten doen.

Niet alleen Angelina Jolie is fan van deze dracula facelift, in heel Amerika is dit een grote trend. Ook celebs als Madonna, Kate Moss en Danni Minogue laten minimaal 2 x per jaar hun eigen bloed opnieuw in hun gezicht spuiten. De vampire facelift draait in eerste instantie om huidverjonging. Je zult daarom niet ineens na één behandeling van al je rimpels af zijn. Vaak is dan ook het advies om meerdere behandelingen te ondergaan.

Enthousiast geworden van de rimpelbehandeling? Een vampire facelift kost ongeveer 550 euro per behandeling. Zou Cameron Diaz eigenlijk ook gekozen hebben voor deze facelift? Oordeel zelf!

Volg mij nu ook op Twitter: @FurrowNL volgen

 

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram