arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
opel-corsa-9

De nieuwe OH! Opel Corsa

Misschien heb je hem al voorbij zien komen: de nieuwe Opel Corsa. En nu kun je je natuurlijk helemaal storten op het aantal PK’s, de wegligging en de velgen van dit nieuwe model, maar je kunt je ook bezighouden met de kleur. Deze vertelt namelijk alles over jouw persoonlijkheid.

Bij de lancering van een nieuw model horen namelijk ook een aantal nieuwe kleuren. Naast de vertrouwde, zwarte, grijze of blauwe variant is de nieuwe Opel Corsa ook verkrijgbaar is in flashy, vlammend rood, nachtblauw of pepermint green.

Kleur

Je bent waarschijnlijk al snel geneigd om voor een rustige kleur te kiezen, maar volgens imagocoach en kleurenexpert Janny ter Meer is dit juist een gemiste kans. “Met de kleur van de auto kun je namelijk ook laten zien wie je bent. Natuurlijk kun je kiezen voor grijs, zwart of blauw. Deze kleuren zijn bescheiden en niet té opvallend. Maar vergeet niet: kleur geeft ook een deel van je persoonlijkheid weer.”

opel-corsa-6

<img src=’http://ads.femmefab.nl/www/delivery/avw.php?bannerid=148′ style=’display:none;’ width=’1′ height=’1′ border=’0′ />

Rood

Rood staat voor actief, gepassioneerd en hartstochtelijk. Janny: “Wil je de wereld veroveren, dan kies je voor de krachtige kleur rood. Het zijn meestal leiders en zakelijke types die voor deze opvallende kleur kiezen.

In tegenstelling tot de rustige kleur groen. “Groen staat voor harmonie, balans en is tegelijkertijd ook de kleur van het hart. Groene types zijn sociaal, ontspannen en begripvol.”

Heb je lef en wil je graag opvallen op de weg, dan ga je natuurlijk voor trendy geel. “Deze vrolijke kleur staat voor focus, intelligentie, maar ook voor optimisme.” Niet te verwarren met okergeel, want deze kleur straalt trouwens een totaal andere boodschap uit. “Deze kleur, die neigt naar goud staat weer voor luxe en rijkdom.”

opel-corsa-4

Hou je het liever iets bescheiden, dan kun je er altijd nog voor kiezen om kleur toe te voegen aan je interieur. “Je kunt ook opvallen door met verschillende stoffen te werken, of voor een uitgesproken design te kiezen.” 

Vind je dat nog steeds iets te ver gaan, dan kun je ook met stuurverwarming, sportstoelen, velgen of een ander stylingpakket voor de persoonlijke touch van je Opel zorgen. Janny: “Het is wel belangrijk om je te realiseren of je iets ook echt mooi vindt, of dat je gevoelig bent voor de mode. Als je meegaat met een trend, dan heb je kans dat het na verloop van tijd gaat vervelen, of zelfs gaat tegenstaan.”

De nieuwe Opel Corsa is verkrijgbaar vanaf  13.995 euro bij de Opel Dealer. Voor alle modellen, kleuren én stylingpakketten kun je terecht op de website van Opel.

Welk type ben jij en wat is jouw lievelingskleur?

Fotocredits: Michel Graste

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram