arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

De duurste rimpelbehandeling ter wereld

Hoeveel kost de duurste rimpelbehandeling ter wereld?

De duurste rimpelbehandeling ter wereld kost 7000 dollar, maar dan krijg je ook wat. Je rimpels worden niet alleen verwijderd met behulp van een mix robijnen en diamanten, maar ook na de behandeling heeft je huid nog wekenlang een extra zijdezachte glans. Natuurlijk is de rimpelbehandeling hot in Hollywood. Celeb Mila Kunis, de nieuwe vriendin van Aston Kutcher en de actrice van de megasuccesvolle film Black Swan, is met name fan van de extravagante gezichtsbehandeling.

Mila Kunis duurste rimpelbehandeling ter wereld

De 7000 dollar kostende rimpelbehandeling heeft de toepasselijke naam ‘diamond en ruby peel’ en mag alleen worden uitgevoerd door de huidspecialist van de celebs ,Vincent Borda.

Wat kan je verwachten bij de duurste rimpelbehandeling ter wereld?

Bij de diamond en ruby peel worden eerst alle dode huidcellen van je gezicht verwijderd door een speciale scrub van gemalen diamanten en robijnen. Hierdoor krijgt je huid een extra glanslook.

Na deze intensieve scrub krijg je een uniek masker van melkzuur die de celvernieuwing van de huid stimuleert en alsof het nog niet genoeg is, behandelt huidspecialist Vincent Borda daarna je gezicht met een bijzondere LED-lamp die je ervoor zorgt dat je huid beter doorbloed wordt, waardoor je vanzelf gezonde blosjes op je wangen krijgt.

Zou jij als je al het geld van de wereld had, 7000 euro uitgeven aan één gezichtsbehandeling? Ik denk dat ik de diamanten en robijnen liever om mijn vingers wil hebben dan dat ze gemalen worden voor een scrub. Leid ik gelijk de aandacht van alle rimpels in mijn gezicht af.

Furrow op Instagram