arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
de-cosmetische-behandeling-van-furrow

De cosmetische behandeling van Furrow

Welkom op de vernieuwde website van Furrow. Misschien even wennen, maar ik hoop dat jullie het mooi vinden. Net zoals dat je eens in de zo veel tijd naar de schoonheidsspecialiste gaat, of dat je een re-fill nodig hebt als je botox of fillers gebruikt, zo is het ook met een website. Die heeft eens in de zoveel tijd een cosmetische behandeling nodig.

Botoxmeter

Er zijn een aantal nieuwe dingen toegevoegd aan de website. Het meest trots ben ik op de speciale botox-meter. Eén van de allerpopulairste artikelen op Furrow is de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘.

Het blijft gewoon leuk om te kijken naar de rimpels van Hollywoodsterren of BN’ers en te raden ze de waarheid spreken over het feit dat ze echt ‘natuurlijk’ mooi oud worden of dat ze misschien toch een beetje hulp hebben gehad van de plastisch chirurg in hun zoektocht naar de eeuwige jeugd.

De rubriek ‘wel of geen botox’ is vanaf nu uitgebreid met een speciale botoxmeter. Aan de rechterkant kun je voortaan altijd deze speciale botoxmeter vinden. Vermoed je dat er botox in het spel is, dan klik je op ‘ja’. En ben je er van overtuigd dat jouw antirimpelceleb van nature zo rimpelloos is, dan ga je voor ‘nee’.

Wil je in de winactie kans maken op een antirimpelproduct dan is het nog steeds belangrijk om een comment te geven, maar je kunt nu vanaf nu ook stemmen. Zo kun je exact zien hoeveel mensen eigenlijk een geheime behandeling met botox vermoedt.

Review met sterren

Ook nieuw is dat je vanaf nu ook sterren onderaan een review ziet. Antirimpelcrèmes, maar ook behandelingen worden voortaan ook beoordeeld met een ster. 1 ster betekent dat een rimpel echt niet onder de indruk is van de desbetreffende crème, terwijl een behandeling met 5 sterren je gegarandeerd 5 jaar jonger doet lijken.

Furrow Uitgelicht

Bovenaan de pagina vind je Furrow Uitgelicht. Elke dag schrijf ik een nieuw artikel over rimpels. Deze staat altijd bovenaan de website. Soms zijn er artikelen waar ik trots op ben en die best wat meer aandacht kunnen krijgen. Zoals de antirimpelbehandeling van Anouk Smulders, 10 tips om jonger te lijken of de fractionele laser. Deze artikelen komen met een extra link in de rubriek ‘Uitgelicht’.

Groter lettertype tegen vrije radicalen

En het lettertype is iets groter geworden. Het beeldscherm van de computer zorgt namelijk al voor nieuwe rimpels en het moet natuurlijk niet zo zijn dat de letters zo klein zijn, dat ze een diepere rimpels veroorzaken, omdat je je ogen moet samenknijpen.

Nog steeds vind je hier dagelijks nieuwe tips en hoop ik met Furrow het taboe rondom rimpels te kunnen doorbreken en zo een platform te creëren waar iedereen terecht kan voor advies, informatie over (cosmetische) behandelingen, antirimpelcrèmes, vragen en ander rimpelnieuws. Ik hoop dat je blij bent met alle toevoegingen en je je over een tijdje kun je je geen leven zonder de botoxmeter meer kunt voorstellen.

Furrow op Instagram