arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

De bizarre gezichtsbehandeling van Victoria Beckham

Victoria Beckham

Ondanks dat het geluk schijnt te brengen, probeer je in het dagelijkse leven toch zoveel mogelijk te voorkomen dat er vogelpoep op je gezicht valt. En als het je dan toch overkomt, is je eerste reactie om zo snel mogelijk die smurrie van je gezicht af te wassen. Niet doen, want het blijkt dat vogelpoep het geheim is achter de glanzende en rimpelloze huid van Victoria Beckham.

Misschien krijg je nu de neiging om jezelf te installeren tussen de duiven op de Dam, maar die poep is waarschijnlijk niet geschikt, want de vogelpoep voor de gezichtsbehandeling van Victoria Beckham wordt speciaal verzameld op het Japanse eiland Kyushu. De gezichtsbehandeling van Victoria Beckham is al een tijdje de nieuwste rage in celebville. De uitwerpselen van de Japanse nachtegaal worden namelijk gezien als het wonderingrediënt voor een stralende en glanzende huid.

Het draait bij deze vogelpoepgezichtsbehandeling om het verwijderen van de dode huidcellen. De uitwerpselen van de nachtegaal bevatten namelijk het enzym guanine die de huid exfoliëren. Voor deze behandeling worden de uitwerpselen van de nachtegaal gemengd met rijstzemelen en water en daarna als een masker op je gezicht gesmeerd. Nadat het masker gedroogd is onder een speciale UV-lamp, zorgt het enzym ervoor dat alle dode huidcellen verwijderd worden en hierdoor je huid weer gaat stralen. En bij deze gezichtsbehandeling hoort natuurlijk ook een speciale crème van nachtegaalpoep.

Victoria Beckham heeft ondertussen ook haar man David en hartsvriend Tom Cruise aangestoken met het vogelpoepvirus.

En jij? Is het iets voor jou om je gezicht in te smeren met vogelpoep?

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram