arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
david-beckham-botox-3

David Beckham

Gebruikt David Beckham botox?

Zodra David Beckham langs de kant van het veld staat, is de kans groot dat je spontaan fan wordt van het Engelse voetbalteam. Niet voor niets is hij het gezicht (en lichaam!) voor de onderbroekenlijn van H&M, want op 38-jarige leeftijd wordt David Beckham wordt nog steeds gezien als één van de meest sexy mannen ter wereld.

Toch vind de ex-profvoetballer zich inmiddels te oud worden voor dit soort reclamecampagnes: “Ik weet het niet… Ik word er een beetje te oud voor.”

Gebruikt David Beckham botox?

Nu David Beckham officieel met pensioen is, heeft hij geen excuus meer om niet fulltime deel te nemen aan het strenge antirimpelregime van zijn vrouw. Zo staat er in huize Beckham een gezonde levensstijl centraal, krijgt ieder gezinslid regelmatig een extra dosis zuurstof toegediend en staan alle badkamers vol met de duurste huidverzorgingsproducten.

Maar volgens David staan zowel hij als Victoria Beckham niet open voor plastische chirurgie: “Ik denk dat het ouder worden iets is waar je tegen kan vechten, maar je kunt er ook vrede mee hebben. En op dit moment denk ik dat we het juist omarmen. Maar wie weet hoe ik er over 10 jaar over denk…”

Wat denken jullie? Gebruikt David Beckham botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de cosmetisch arts een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments de Advanced Night Repair Eye van Estée Lauder verloot ter waarde van 45,60 euro. Volgende week vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en geven de experts hun mening over de sexy rimpels van profvoetballer David Beckham.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram