arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Daphne Deckers: wel of geen botox?

Daphne Deckers: wel of geen botox?

Daphne Deckers is eigenlijk alles: presentatrice, schrijfster, fotomodel, columniste en ook één van de tekstschrijvers van het veelbesproken Koningslied. Nadat het lied voor Willem-Alexander en Maxima op 22 april is gepresenteerd aan het volk is er bijna niemand die geen uitgesproken mening over het lied heeft. De componist John Ewbank en de tekstschrijvers hebben in een aantal dagen zoveel kritiek gekregen, dat het niet verwonderlijk is dat ze allemaal spontaan een paar jaar ouder zijn geworden.

Gebruikt Daphne Deckers botox?

Nou kan Daphne zich verbergen achter haar pony, maar het 44-jarige ex-topmodel heeft eerlijk gezegd helemaal geen bezwaar tegen de injectable: “Vroeger riep ik altijd dat je dat geld beter aan een psycholoog kon uitgeven, maar nu denk ik daar anders over”.

De presentatrice beweert tot nu toe nog geen botoxbehandeling te hebben gehad, maar ze kan zich goed voorstellen dat ze dat in de toekomst nog wel gaat doen. “Maar ik vind Nederland daar nog heel calvinistisch in. We smeren wel Crème de la Mer van vijfhonderd euro per potje, maar botox is taboe. Alsof je dan ongelooflijk ijdel of verknipt bent. En het stomme is dat je in Hilversum keihard op botox wordt afgerekend, maar als je een rimpelige kop krijgt, is het ook niet goed.”

Zelf ziet ze actrice Halle Berry als een grote inspiratiebron. “Zij is in de veertig en ziet er nog zo goed uit. Ik denk ook niet dat ze veel aan zichzelf heeft laten verbouwen.”

Wat denk jij? Gebruikt Daphne Deckers wel of geen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments de time-filler van Filorga verloot ter waarde van 60 euro. Deze voedende crème heeft als doel om elke rimpel te bestrijden. Volgende week vrijdag geven de experts hun mening over de (niet) rimpels van Daphne.

 

Furrow op Instagram