arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
cynthia-abma-wallen

Cynthia Abma

Gebruikt Cynthia Abma botox?

Kinderen zijn enig, maar ze zorgen als geen ander voor slapeloze nachten (lees: wallen). Vooral de eerste jaren worden beschouwd als tropenjaren. En daar kan presentatrice Cynthia Abma over meepraten. “Als je elke week met je hoofd op televisie bent, word je wel geconfronteerd met jezelf. Na een gebroken nacht – en die heb ik regelmatig met twee kleine kinderen – hangen de wallen soms op mijn knieën. Niet echt handig, want mijn uiterlijk is mijn visitekaartje.”

Gebruikt Cynthia Abma botox?

Volgens de 44-jarige presentatrice is een gezonde levensstijl dé manier om mooi oud te worden: “Ik rook niet, eet gezond en drink veel water. Ook investeer ik in goede huidverzorging. Ik ben dol op de huidverzorgingsproducten van La Mer. “

En volgens Cynthia is een goede slaaphouding het geheim tegen rimpels: “Echt, leer jezelf aan op je rug te slapen. Dat is het beste en goedkoopste middel om mooi oud te worden. En wees lief voor jezelf en je lichaam. Je leeft maar één keer!”

Wat denken jullie? Gebruikt Cynthia Abma wel of geen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de cosmetisch arts een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments Olaz Total Effects 7 in 1 verloot. Volgende week vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en geven de experts hun mening over de wallen van Cynthia Abma.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram