arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Croydon Facelift

Croydon Facelift

Het anti-agingkapsel ‘Croydon facelift’ met Maurice Pierot

Met dit kapsel heb je geen botox, fillers of andere plastische chirurgie meer nodig, want je haar doet al het werk. Het is de look van veel celebrities en razend populair als kapsel op de rode loper: de Croydon facelift. Door je haar extreem strak naar achteren te trekken, creëer je hetzelfde effect als met een facelift. Je ogen, wangen en kaaklijn worden met dit anti-agingkapsel vanzelf gelift, omdat je haar zo strak naar achter wordt getrokken.

Croydon Facelift

De Croydon Facelift dankt haar naam aan de ietwat ordinaire Engelse wijk ‘Croydon’ waarbij het speciale anti-agingkapsel al jaren enorm populair is bij de jeugdige inwoners. Inmiddels is de look niet meer weg te denken uit celebville en vanwege het liftende effect overgenomen door sterren als Victoria Beckham, Fergie en Nicole Kidman.

Speciaal voor de rimpelloze kerstweek heb ik een filmpje gemaakt met de beroemde meesterkapper Maurice Pierot en laat hij precies zien hoe je een kerstvariatie van het beroemde anti-agingkapsel maakt. En in de rimpelloze kerstweek kan een speciale kerstlook natuurlijk niet ontbreken. Maurice Pierot laat de Kerstlook van 2012 zien: krullen. Eén en al glamour!

 

Furrow op Instagram