arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
size-zero

Crashdieet veroorzaakt rimpels

Crashdieet veroorzaakt rimpels

De sportschool is fantastisch voor je lichaam, maar vaak funest voor je rimpels. Hoe lager je vetpercentage, hoe meer rimpels. Eigenlijk moet je als je boven de dertig bent op een gegeven moment kiezen tussen een mooie buik of rimpels in je gezicht.

Vooral in Hollywood overheerst size zero en als iets dramatisch voor je rimpels is, dan is het een crashdieet wel. Maat XS mag er dan wel voor zorgen dat die haute-couture jurk je fantastisch staat, het is dramatisch voor je gezicht. Een crashdieet veroorzaakt rimpels.

Crashdieet veroorzaakt rimpels

Wil je nog snel even snel bikiniproof worden voor de vakantie? Elke kilo die je afvalt staat garant voor minimaal 20 rimpels. Met een crashdieet mag je dan je lovehandles kwijtraken, je krijgt er wel ingevallen wangen en een slappe huid voor in de plaats.

Die extra kilo’s die je zo dwars zitten zijn stiekem geweldig voor je rimpels. Met een ietwat voller figuur, zie je er in je gezicht een stuk jeugdiger uit. Tegenwoordig zijn het vooral de sterren en BN’ers die die keuze niet meer willen maken. TV maakt echt dikker, minimaal 5 kilo.

De meeste BN’ers zijn in het dagelijks leven echt heel dun, om er op het scherm met die ‘extra tv-kilo’s ook nog mooi uit te zien.

size-zero-2

Crashdieet

De jonge modellen kunnen dat extreem magere nog wel handelen in hun gezicht, maar de filmsterren in de leeftijdscategorie van 35 jaar en ouder hebben een probleem.

Als je 20 jaar bent, heeft een crashdieet nog niet zo veel invloed op je huid. Ook als je extreem dun bent, maakt je lichaam nog voldoende collageen aan zodat je geen last zal hebben van rimpels. Boven je 35ste zie je elke verloren kilo in je gezicht terug en zul je naast een dieet ook rimpelmaatregelen moeten nemen.

Niet zo verwonderlijk dat het in Hollywood nu de trend onder de sterren om hun wangen te laten opspuiten. Er wordt tegenwoordig meer vet in het lichaam gespoten dan eruit gaat. Lipofilling is tegenwoordig populairder dan liposuctie. Door je eigen vet te verplaatsen van je dijen naar je gezicht heb je van allebei het allerbeste: en een mooi lichaam en een jeugdige uitstraling.

Vind je lipofilling nog iets te ver gaan, dan kan je altijd nog het volumeverlies in je wangen herstellen met hyaluronzuurfillers, Radiesse of Sculptra. Wil je echt niets injecteren dan is je laatste redmiddel retinol. Dit superingrediënt gaat huidveroudering tegen door je huid te verstevigen en de aanmaak van collageen te bevorderen.

Furrow op Instagram