arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Cougar vs Rhino

Cougar Demi Moore

Bang om net als cougar Demi Moore te worden ingeruild voor een jonger exemplaar? Niet nodig!

Weer een zorg minder (lees: minder rimpels), want we hoeven ons vanaf nu in ieder geval niet meer druk te maken dat we ingeruild worden voor een jonger exemplaar. Het is eerder andersom. Mannen moeten zich druk maken dat zij niet verlaten worden voor een jongere variant. Uit onderzoek blijkt namelijk dat vrouwen tegenwoordig mooier oud worden dan mannen. Werden vroeger mannen gedistingeerd oud, nu is het eindelijk de beurt aan vrouwen.

Een cougar is de normaalste zaak van de wereld

De meeste mannen worden eigenlijk alleen maar aantrekkelijker naarmate ze ouder worden, maar deze regel gaat nu ook op voor vrouwen. We moeten er wel een hoop voor doen, maar dan heb je ook wat. Door de komst van botox, fillers, laserbehanderlingen, chemische peelingen en andere hippe rimpelbehandeling is het namelijk zo dat vrouwen er steeds beter uit gaan zien op latere leeftijd dan mannen. Uit onderzoek van cosmeticaproducent YSL blijkt dat mannen van zichzelf vinden dat ze ‘oud‘ zijn bij een leeftijd van 44 jaar, maar vrouwen vinden dat pas als ze de leeftijd van 46 jaar hebben bereikt.

Cougar Demi Moore-2

De 46-jarige Hollywood-actrice Demi Moore is officieel ‘oud’

Vrouwen zijn steeds meer bezig met anti-aging en kijken hierdoor ook meer naar de mogelijkheden om zo mooi mogelijk oud te worden. We worden ons bijvoorbeeld steeds meer bewust van de schadelijke effecten van roken, blootstelling aan de zon en houden er zelfs rekening mee dat gezond eten ook invloed heeft op je huid. Ook beginnen steeds meer vrouwen op jongere leeftijd met het smeren van een goede antirimpelcrème en worden antirimpelbehandelingen zoals botox en fillers steeds normaler. Mannen lopen wat dat betreft een beetje achter de feiten aan. Ze zijn al supertrendy bezig als ze überhaupt een dagcrème op hun gezicht smeren. Laat staan een antirimpelcrème.

Niet zo gek dus dat het onderzoek aantoont dat tweederde van de mannen ook echt vindt dat hun vrouw er beter uitziet dan hijzelf. En uit hetzelfde onderzoek komt ook dat er bij 10 procent van de echtparen ook echt strijd is over wie er het beste uitziet. Het is wel zo dat mannen zich steeds bewuster worden van het verouderingsproces en gaan ze zich steeds meer bezighouden met anti-rimpelcrèmes, botox en andere rimpelzaken. 30% van de mannen die meededen aan dit onderzoek zeiden namelijk dat ze zich stiekem ook zo veel zorgen maken over het verouderingsproces.

Ondanks dat een cougar hot and happening is, vinden de meeste vrouwen het nog steeds fijn als de man de man de oudste in de relatie is. Bijna de helft van de vrouwen vindt dat het vertrouwder voelt als de man het oudste is. Niets voor niets zorgt een jonge minnaar voor rimpels.

Vind jij ook dat vrouwen tegenwoordig mooier oud worden dan mannen?

 

 

Furrow op Instagram