arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Gratis crème

COLUMN: Gratis crème

Toen ik 5 jaar geleden met Furrow begon, was niet iedereen even enthousiast. Misschien is sceptisch zelfs een betere omschrijving van de situatie. Van 'ach, wat een leuke bezigheidstherapie', 'heb je een nieuwe hobby?' tot je doet het zeker voor de gratis crèmepjes.”

Nu moet ik toegeven dat ik in het begin (en nu eigenlijk nog steeds!) inderdaad dolgelukkig was met elke gratis crème die ik kreeg opgestuurd. Alleen niet voor mezelf, maar om hem te gebruiken voor een review of winactie.

Gratis crème

Trouwens een tip voor alle merken: verstuur nooit een product in een bubbeltjesenvelop, want het is al een unicum als hij ongeschonden door mijn Amsterdamse brievenbus komt, maar daarna is de kans groot dat één van de gezinsleden erop gaat staan. Er hebben zich dan ook regelmatig echtelijke ruzies voorgedaan als ik door toedoen van Pieter weer eens met een platgestampt doosje of gebroken ampullen opgescheept zat.

Bezigheidstherapie

Mijn blog kun je trouwens met recht bezigheidstherapie noemen: 5 jaar Furrow betekent elke dag een artikel plaatsen van minimaal 400 woorden over mooi oud worden, research naar ingrediënten, congressen bezoeken, netwerk opbouwen en workshops volgen over de nieuwste botox- en fillertechnieken. Nachtenlang heb ik YouTube-video’s bekeken over het opzetten van een blog en inmiddels weet ik alles over HTML-coderingen en kan ik zonder hulp foutmelding 404 oplossen.

En na 5 jaar waardeer ik nog steeds elke gratis crème die binnenkomt, al zijn het er in de loop der jaren wel een stuk meer geworden (de ICI-Paris XL is er zelfs niks bij). De stress is dan ook iets minder groot als er eentje sneuvelt.
Sowieso hoef ik me geen zorgen meer te maken over gezinsleden die op een bubbeltjesenveloppe staan, want alle producten worden inmiddels naar mijn kantoor verstuurd, waar ze worden verwerkt in de administratie, voorzien van een sticker met de lanceringsdatum en de bijbehorende persberichten keurig gearchiveerd.

Inmiddels krijg ik iets minder de vraag of het een hobby is en hoef ik niet meer uit te leggen dat het niet om de gratis crèmepjes gaat, maar is er vooral verbazing over inspiratie. 'Heb je geen problemen om elke dag weer iets nieuws te bedenken?'

1825 artikelen

Maak je geen zorgen: genoeg ideeën voor de komende 1825 artikelen en video’s. Nu alleen nog aan jou de schone taak om ze allemaal te lezen. En dat is ook een prestatie an sich.

Furrow op Instagram