arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Claudia en Robert Schoemacher

Claudia en Robert Schoemacher

Zij is presentatrice, schrijfster van ‘Kind van de Onderwereld’ (en haar tweede boek is in de maak) en hij is de bekendste cosmetische arts van Nederland. Deze rimpelloze Kerstweek is natuurlijk niet compleet zonder het rimpelechtpaar van Nederland: Claudia en Robert Schoemacher.

Ik zocht het rimpelloze echtpaar (want knap en rimpelloos zijn ze!) op bij hun thuis in Den Haag en vroeg Claudia en Robert Schoemacher naar hun plannen voor de Kerst. En hoe zorgen zij ervoor dat ze zo rimpelloos mogelijk de feestdagen doorkomen?

Perfect Age centers

Robert Schoemacher is net gestart met een nieuw project: Perfect Age centers, waarmee hij botox en injectables dichter bij de mensen wil brengen. Midden in het centrum van Hilversum, tussen alle normale winkels, is Robert een kliniek/winkel/beautysalon begonnen waar je terecht kan voor een rimpelbehandeling. Claudia is druk bezig met het schrijven van haar tweede boek. Voor dit echtpaar wordt 2013 dus een spannend jaar.

Ik ben zo benieuwd hoe het is om met Robert Schoemacher getrouwd te zijn? Is het fijn dat je, zodra de eerste rimpel in je gezicht komt, je samenwoont met de beste cosmetisch arts van Nederland en hij jouw rimpels dus ieder moment kan behandelen. Of is het juist ook vervelend, dat je je extra zorgen maakt om alle rimpels in je gezicht.

Kijk hier naar het interview met dit rimpelechtpaar Claudia en Robert Schoemacher.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram