arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Chantal Janzen

Chantal Janzen: wel of geen botox?

Met haar blonde haar, blauwe ogen en verbluffende verschijning, kan het ook bijna niet anders dat 34-jarige jarige Chantal Janzen wordt gezien als een potentiële opvolgster voor Linda de Mol. Chantal mag dan op sommigen overkomen als naïef (lees: dom blondje), zelf beweert ze er alles aan te doen om te voorkomen dat ze een nietszeggend typetje wordt. “Ik wil geen pop zijn met een leuk jurkje aan die de teksten voorleest. Daarvan zijn er al genoeg in Hilversum“.

Sinds ze in 2011 de overstap maakte van de AVRO naar RTL 4 wordt ze gezien als één van de grootste talenten van deze familiezender.

Gebruikt Janzen botox?

Ondanks dat Chantal Janzen steeds minder nerveus wordt van het presenteren van grote shows als ‘Everybody Dance Now’ en ‘De Jongens Tegen De Meisjes’, ligt ze nog wel wakker van de kijkcijfers. Die nervositeit over de kijkcijfers hoort er volgens haar ook echt bij. “Ik vind het heel spannend. Als je zegt ‘kijkcijfers interesseren me niet’, dan heb je op televisie niets te zoeken.

Tja, en die zorgen om de kijkcijfers staan garant voor een hoop slaaptekort en stress, rimpelveroorzakers nummer 3 en 4. De vraag is dan ook of de 34-jarige Chantal het botoxtalent van Linda de Mol en Wendy van Dijk deelt. En laat 34 jaar nou de ideale leeftijd voor de plastisch chirurg zijn en het jaar waarin een groot gedeelte van de vrouwen hun eerste stap richting de kliniek zetten.

Wat denk jij? Gebruikt Chantal Janzen wel of geen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments de anti-aging foundation Protect & Perfect van N07 ter waarde van 17 euro verloot. Volgende week vrijdag geven de experts hun mening over de (niet-)rimpels van Chantal.

 

 

Furrow op Instagram