arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
catherine-zeta-jones-botox

Catherine Zeta-Jones

Ondanks dat Catherine Zeta-Jones 5 jaar geleden zei “nooit, maar dan ook nooit” te scheiden van Michael Douglas heeft het stel inmiddels toegegeven dat ze momenteel niet meer bij elkaar zijn.

En terwijl bij de meeste mensen een scheiding minimaal één rimpel extra oplevert, blijft Catherine Zeta-Jones er stralend uitzien.

Catherine Zeta-Jones

Volgens Catherine Zeta-Jones is botox niet de reden van het ontbreken van rimpels, maar ligt het geheim van de eeuwige jeugd juist in ‘natuurlijke producten‘. Zo gebruikt ze in de strijd tegen fijne lijntjes en rimpels maar al te graag de ingrediënten uit haar keuken.

Een mix van honing en zout zou geweldig zijn om haar huid te scrubben, zorgt bier voor haar altijd glanzende haar en zijn haar tanden zo wit omdat ze naar eigen zeggen na elke maaltijd een appel eet.

Ahum, ze heeft niet voor niets een Oscar gewonnen, zullen we maar subtiel zeggen.

Wat denken jullie? Gebruikt Catherine Zeta-Jones wel of geen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments, omdat hij zo enorm populair was, nog een luxe miniatuurset verloot van Sensai Ultimate The Cream. Volgende week vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en geven de experts hun mening over de rimpels van ex-vrouw van Michael Douglas.

Furrow op Instagram