arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
catherine-keyl-botox

Catherine Keyl

Catherine Keyl: wel of geen Botox?

Het is niet zo gek dat na het grote succes van de ‘Vijf Uur Show’ de presentatrices Viola Holt en Catherine Keyl voor altijd met elkaar geassocieerd zullen worden. Lagen de twee dames in de tijd van de ‘Vijf Uur Show’ al regelmatig met elkaar in de clinch, ook nu verschillen hun meningen over hoe je mooi oud kan worden. Zo vertelt Viola Holt regelmatig over haar voorliefde voor diverse injectables, maar volgens Catherine Keyl is niet Botox het geheim tegen elke rimpel, maar is seks de reden waarom ze zo jong blijft. “Het is de beste manier om in vorm en fit te blijven…”

Gebruikt Catherine Keyl wel of geen Botox?

Toch geeft de 66-jarige presentatrice wel toe moeite te hebben met ouder worden: “Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd ook een beetje schrok als ik ’s morgens in de spiegel keek. Was die verlepte kop van mij? Mijn hemel!

En sinds die tijd smeert Catherine er driftig op los met diverse antirimpelcrèmes en gebruikt ze ook regelmatig een dermaroller in de strijd tegen rimpels. De vraag is alleen of Catherine en Viola niet meer gemeen hebben dan ze in eerste instantie willen toegeven.

Wat denken jullie? Gebruikt Catherine Keyl wel of geen Botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen Botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments een zomers antirimpelpakket verloot ter waarde van 75 euro. Het pakket bevat een zonnebrandcrème, vitaminespray en een hydraterend masker voor na een lange stranddag. Volgende week vrijdag geven de experts hun mening over de rimpels van Catherine Keyl.

Furrow op Instagram