arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Caroline Tensen: wel of geen botox?

Caroline Tensen: wel of geen botox?

Combineer bijna vijftig jaar, BN’er en op het punt staan te trouwen: als er dan geen injectables in het spel zijn, dan weet ik het ook niet meer. Eind 2012 leerde Caroline Tensen haar verloofde Ernst-Jan Smids kennen en de twee tortelduifjes hebben aangegeven deze zomer nog te willen trouwen. De 49-jarige presentatrice en de 51-jarige Ernst-Jan zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor het huwelijk.

Caroline heeft zelfs stylist Leco van Zadelhoff gevraagd om haar te helpen met haar bruiloft. Tja, en als Leco ingehuurd wordt dan weet je bijna helemaal zeker dat botox om de hoek komt kijken. Zo zijn de andere muzen van de bekende stylist Leontine Borsato en Estelle Cruijff ook grote fans van de injectable.

Gebruikt Caroline Tensen botox?

Caroline Tensen weet ook wat een plastisch chirurg voor je kan betekenen. Zo heeft de 1 tegen 100-presentatrice met behulp van liposculpture het vet op haar heupen laten verwijderen. Caroline was altijd een tegenstander van cosmetische ingrepen, maar is dolgelukkig met haar behandeling. Liposculpture, nooit gedacht dat ik er aan zou beginnen, maar zo zie maar weer: zeg nooit nooit! Mijn heupen zijn weg. Echt weg! Netjes ga ik door met lijnen, want ik ben er nog niet. Maar ik voel me al zo’n stuk beter. 

Wat denk jij? Gebruikt Caroline Tensen wel of geen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments Deep-Fill dermal wrinkle-plaster van Filorga ter waarde van 32 euro verloot. Door de hoeveelheid hyaluronzuur in dit product, worden rimpels ter plekke opgevuld. Volgende week vrijdag geven de experts hun mening over de rimpels van Caroline.

Furrow op Instagram