arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Caroline De Bruijn

Caroline De Bruijn: wel of geen botox?

Het is toch al een aantal jaar geleden dat ik aan de buis gekluisterd zat voor mijn favoriete soap: Goede Tijden, Slechte Tijden. Elke avond genoot ik met volle teugen van de avonturen van Frits van Houten, Bowien Galema en Ludo Sanders. Inmiddels is het hier om 20:00 uur spitsuur in huis en heb ik geen tijd meer om even te genieten van Nederlands best bekeken soap. Ik moet wel toegeven dat als de televisie aanstaat en GTST voorbijkomt ik toch stiekem even 5 minuten blijf kijken. En als iemand al die jaren niet veranderd is, dan is het Caroline De Bruijn.

Gebruikt Caroline De Bruijn wel of geen botox?

Caroline speelt al sinds 1992 de rol van Janine Elschot in de populaire soap GTST en is ze getrouwd met de meest onbetrouwbare man die je maar kunt bedenken: Ludo Sanders. Maar ook in het echte leven vormen ze samen al meer dan 16 jaar een koppel. In de serie moet Janine regelmatig fronsen van de streken van haar man Ludo Sanders, maar het lijkt alsof Caroline de Bruijn daar af en toe een beetje moeite mee heeft. Zou het door botox komen dat Caroline De Bruijn op 50-jarige leeftijd rimpelloos door het leven gaat?

Gebruikt Caroline De Bruijn botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Hebben ze gewoon goede genen, een gezonde levenstijl of toch een beetje hulp gekregen van de plastisch chirurg?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments een gouden oogschaduw verloot van Make-up Studio. Opmaken is nogal een ding met rimpels, maar met deze oogschaduwpoeder ter waarde van 14,00 euro, ziet niemand die kraaienpootjes meer.

Wat denken jullie? Gebruikt Caroline De Bruijn botox?

Like jij Furrow eigenlijk al op Facebook?

Furrow op Instagram