arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Carice van Houten

Carice van Houten: wel of geen Botox?

Rimpels in het algemeen zijn natuurlijk al storend, maar het is zeker helemaal een drama als ze uitvergroot worden op het witte doek. Niet zo gek dus dat de Nederlandse actrices massaal aan de Botox gaan. Op 36-jarige leeftijd krijgen de meeste vrouwen te maken met de eerste fijne lijntjes en rimpels. Het is dus niet zo verwonderlijk dat Carice van Houten zich sinds kort naast het acteren ook met rimpelzaken bezighoudt.

Gebruikt Carice van Houten wel of geen Botox?

Volgens Carice van Houten ligt het geheim van een mooi uiterlijk in een combinatie van drie punten. “Voeding, sport en je huid goed bijhouden.” 

De actrice hield zich tot haar 30ste ook helemaal niet bezig met ‘mooi oud worden’, maar het is volgens Carice ook een kwestie van vroeg beginnen met de juiste behandelingen. De vraag is alleen: hoort Botox daar ook bij?

Wat denken jullie? Gebruikt Carice van Houten wel of geen Botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen Botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments No7 antirimpelpakket verloot ter waarde van 95 euro. Dit pakket bestaat uit een serum en dag- en nachtcrème van het cosmeticamerk No7. Volgende week vrijdag geven de experts hun mening over de rimpels van Carice van Houten.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram