arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Candy Dulfer

Candy Dulfer

Foto: Gilbert Vogt

Candy Dulfer: wel of geen botox?

Het moge duidelijk zijn dat saxofoon spelen echt desastreus voor je rimpels is en al helemaal als je dat vanaf hele jonge leeftijd doet. Candy Dulfer is opgegroeid met muziek en speelt al haar hele leven saxofoon. Haar eerste plaat maakte ze op 11-jarige leeftijd samen met haar vader Hans Dulfer.

Vanaf vanavond is Nederlands bekendste saxofoniste Candy Dulfer te bewonderen als jurylid in de X Factor. Candy Dulfer heeft er lang over na moeten denken om in de jury plaats te nemen, maar gaat er helemaal voor. Ze bestempelt zichzelf dan ook een beetje als de bitch van deze muzikale talentenjacht. “Soms dan stoor ik me eraan als iemand 3 keer met de haarborstel voor de spiegel heeft gezongen en dan word ik onaardig. Dan heb ik echt het gevoel alsof iemand er veel te licht over gedacht heeft”.

Candy Dulfer-1

Gebruikt Candy Dulfer wel of geen botox?

Ondanks dat de 43-jarige saxofoniste een stuk beter in haar vel zit nu ze wat ouder is, doet ze er alles aan om zo lang mogelijk jong te blijven en vecht ze naar eigen zeggen tegen de rimpels. Saxofoon spelen, de beste vriendin van Trijntje Oosterhuis en plaatsnemen in de jury van X Factor is bijna een garantie voor botox. Toch vindt Candy niet alles erg aan het ouder worden: “Sommige dingen vind ik ook wel prettig. Je wordt rustiger, je wordt een beetje verstandiger. Je wordt veel zekerder van jezelf en je neemt veel dingen niet meer zo serieus.”

Gebruikt Candy botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments de Anti-age Radiance van Sans Soucis verloot ter waarde van 22,50. Deze line filler zorgt ervoor dat je huid weer steviger wordt en gaat stralen. Volgende week vrijdag geven de experts hun mening over de (niet) rimpels van Candy.

Wat denk jij? Gebruikt Candy Dulfer botox?

Furrow op Instagram