arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
bridget-maasland-botox

Bridget Maasland

Bridget Maasland: wel of geen botox?

Het is nu eenmaal lastig om te stoppen met botox. In het algemeen geldt dan ook dat als je eenmaal begonnen bent met injectables dat dit meestal voor de rest van je leven is.

Voor haar programma’s ‘Hoe word ik een Gooische vrouw’ en ‘Hoe word ik gelukkig?’, onderging Bridget Maasland een aantal jaar geleden meerdere cosmetische behandelingen. Zo kreeg ze tijdens de uitzending een behandeling met fillers rond haar mond en botox in haar voorhoofd.

Bridget Maasland: wel of geen botox?

Niet alleen voor haar televisieprogramma’s is Bridget bezig met mooi oud worden. Ook in het dagelijks leven verzorgt ze haar huid goed en ziet ze het belang in van antirimpelcrèmes: “Ik vind het wel belangrijk om er goed verzorgd uit te zien. Ik maak mijn gezicht goed schoon en zorg dat ik daarvoor goede producten gebruik. Als je ouder wordt is je huid toch wat droger en er komen wat rimpeltjes, dus daar pas ik mijn producten op aan”.

Maar houdt Bridget Maasland als de camera’s niet draaien het ook alleen bij antirimpelcrèmes of is ze door haar programma’s verslaafd geraakt aan de botox?

Wat denken jullie? Gebruikt Bridget Maasland wel of geen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments nog een laatste luxe miniatuursetje van Sensai verloot. De setjes zijn enorm populair, dus komt er nog eentje extra bij. Volgende week vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en geven de experts hun mening over de (niet-)rimpels van Bridget Maasland.

Furrow op Instagram