arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

BreastGro (+OPROEP)

BreastGro (+OPROEP)

70A, een gemiddelde 75B of een dubbel D: hoe jouw borsten eruitzien is voor het grootste gedeelte erfelijk bepaald. Dan tellen we voor het gemak natuurlijk de invloed van de zwaartekracht en de hoeveelheid kinderen even niet mee…

Je borsten groeien ongeveer tot je 21ste en dan is het maximale resultaat wat betreft de aanmaak van klierweefsel helaas wel bereikt. Mocht je niet helemaal tevreden zijn met wat het geworden is, maar is de plastisch chirurg ook geen optie, dan is er een natuurlijk alternatief: BreastGro.

breastgro-3

BreastGro(w)

Zonder je hormonen te beïnvloeden, maar volledig op natuurlijke wijze, zorgen deze supplementen ervoor dat je borsten namelijk nét een stukje groter worden.

Capsules gevuld met een geheime combinatie van 6 verschillende soorten granen, 3 soorten hop en een natuurlijk soja-extract, zorgen ervoor dat je jezelf binnen een aantal maanden hopelijk een nieuw lingeriesetje cadeau kunt doen. Deze stoffen bevatten namelijk plantaardige hormonen die de aanmaak van je klierweefsel (niet te verwarren met vetweefsel!) in de borsten bevorderen, ook als je de 21 jaar allang gepasseerd bent.

BreastGro

BreastGro is geen wondermiddel en je kunt niet verwachten dat als je van nature een A-cup hebt, je aan het eind van de rit ineens met een C-cup door het leven gaat. De granen en hopextracten hebben namelijk alleen invloed op bestaand klierweefsel.

Misschien niet helemaal eerlijk, maar hoe meer klierweefsel je van nature hebt, hoe meer zich er uiteindelijk kan ontwikkelen. Concreet betekent dat dat als je kleine borsten hebt, het effect ook een stuk minder groot zal zijn.

breastgro-1

BreastGro capsules

BreastGro vraagt trouwens wel om een hoop geduld, doorzettingsvermogen en organisatie. Het heeft namelijk alleen effect als je er volledig voor gaat. Tijdens de eerste week slik je 2 capsules per dag, daarna ga je over op 4 capsules per dag. Ook tussentijds stoppen is er niet bij. Het maakt niet uit of het om een onverwacht weekendje weg gaat of een vakantie naar de camping in Frankrijk: je zult standaard een doosje BreastGro in je tas moeten hebben.

Ook als je na 8 maanden het eindresultaat hebt bereikt, zul je 1-2 capsules per dag moeten blijven slikken om het ‘eindresultaat‘ te behouden. Stop je met het gebruik van BreastGro dan kun je namelijk gewoon weer je oude, vertrouwde bh’s uit de kast halen.

breastgro-ervaringen-2

BreastGro de Tuinen

Natural it is: De producten van BreastGro zijn onder andere verkrijgbaar bij de Tuinen. Voor 128 capsules betaal je 59,50 euro en voor de XL-versie van 256 capsules ben je 109,00 euro kwijt.

En sta je te popelen om de natuur nog meer te helpen, dan vind je in het BreastGro assortiment ook nog:

  • BreastGro Volumizing Cream: crème met volufuline en kigeline, stoffen die de vetopslag in het borstweefsel stimuleren en voor vollere, zachtere borsten zorgen.
  • BreastGro Lifting Gel: bevat Skin Tightener en Bio-Bustyl: ingrediënten die de aanmaak van collageen bevorderen en een liftend effect hebben.
  • BreastGro Firming Mask: verstevigend masker met ingrediënten als Bio-Bustyl en Juvinity, die de huid van de borsten en het decolleté intensief verzorgen en beschermen tegen rimpels.

Voor meer informatie over BreastGro en de overige producten kun je natuurlijk ook terecht op de website van BreastGro.

Oproep

Oproep: Ben jij benieuwd naar de resultaten van BreastGro en zie je het zitten om minimaal 8 maanden deze capsules (gratis!) te proberen? Maar natuurlijk wel jouw ervaring hier te delen? Laat dan een comment achter, of stuur een mail naar [email protected] 

Furrow op Instagram