arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Brad-Pitt-Botox-5-757×1024

Brad Pitt

Brad Pitt: wel of geen botox?

Er is een soort tweestrijd gaande over wie de knapste man van Hollywood is: George Clooney of Brad Pitt. Toch lijkt Brad het vaak te winnen, ondanks zijn voorkeur voor vlassige baardjes.

Het haargroei is natuurlijk onderdeel van zijn stoere imago, maar de acteur gebruikt het ook om de littekens in zijn gezicht mee te verbergen aangezien de Hollywoodacteur vroeger last heeft gehad van een slechte huid. Er leek tot voor kort dan ook geen einde te komen aan dit gezichtshaar, maar de laatste tijd wordt Brad gelukkig steeds vaker zonder baard gesignaleerd.

Brad-Pitt-Botox

Gebruikt Brad Pitt botox?

Als vader van 6 kinderen is het logisch dat de 49-jarige acteur permanent last van wallen heeft. Nou zijn fillers met hyaluronzuur het wondermiddel tegen elke wal, maar deze injectable is toevallig ook ideaal als het gaat om het opvullen van eventuele acnelittekens.

Nou is er onder de baard geen litteken meer te bekennen, maar de Hollywood-acteur er de laatste jaren ook steeds beter uitzien. Combineer dit alles met ontbrekende wallen en je snapt dat de acteur waarschijnlijk elke week een power-nap in de stoel van de plastisch chirug doet.

Volgens Wat denk jij? Gebruikt Brad Pitt wel of geen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments een de Pretox Filler van Medik8 euro ter waarde van 62 euro verloot. Deze crème is speciaal ontwikkeld om de huid gladder te maken. Volgende week vrijdag geven de experts hun mening over de wangen van Brad Pitt.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram