arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Boobooz

Longneck Buddha Boobooz

Ben je bang voor naalden, heeft jouw antirimpelcrème uiteindelijk toch niet gedaan wat er op de verpakking stond of ben je gewoon te laat begonnen met je Kerst-rimpelregime? Kortom; zijn jouw fijne lijntjes en rimpels een week voor Kerst nog volop zichtbaar? Geen nood. Diamonds are a girls best friend en helpen je dan ook zonder problemen deze feestdagen door. Sieraden kunnen dan ook niet ontbreken in deze rimpelloze Kerst-week.

De sieraden van Boobooz zijn al razend populair in Amerika en nu ook in Nederland verkrijgbaar. Jippie! Met deze sieraden zijn al je rimpels je vergeven en heeft iedereen nog maar oog voor jouw pols, oren of hals (hoop dan wel dat je geen last heb van diepe nekrimpels!). Jouw rimpelloze Kerst-look is dan ook niet compleet zonder een mooi sierraad.

Boobooz

Ik vind deze armbanden echt fantastisch en eerlijk gezegd niet alleen voor Kerst. De kralen in de Buddha-armband zijn bijna allemaal verschillend. Zoals je kan zien is de ene kraal helemaal rood, de ander roze en er zijn er ook een aantal die allemaal verschillende kleurtjes hebben. Boobooz werkt met allerlei verschillende materialen. Zo zijn er halfedelsteen kralen, houten en glas kralen. De Buddha is een wat zwaardere armband, omdat er voor deze armband veel glaskralen gebruikt zijn. De andere armband heeft alleen maar houten kralen en die is dan ook een stuk lichter.

Gelukkig is de prijs van Boobooz ook botoxproof, want van deze armbanden krijg je alleen maar meer lachrimpels en is de kans groot dat je alleen maar meer botox nodig hebt. De armband ‘Longneck Buddha’ kost 13,00 euro en de armband ‘Pearls and Diamond’ is te koop voor 11 euro.

Winactie

Heb jij deze Kerst ook diamanten en glitters nodig om de aandacht van je rimpels af te leiden? Boobooz geeft speciaal voor deze rimpelloze Kerst een armband naar keuze weg. Geef hieronder aan waarom een armband van Boobooz jouw Kerst-look compleet maakt. Aan het eind van de rimpelloze Kerst-week wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram