arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Barbie: wel of geen botox?

Barbie botox

Barbie: wel of geen botox?

Tot 2010 was Barbie eigenlijk alleen ‘de meest populaire pop ter wereld’, maar na het programma ‘Oh Oh Cherso’ is de kans groot dat je bij Barbie ook ineens aan de Haagse Samantha de Jong moet denken. Samantha de Jong is namelijk beter bekend onder haar bijnaam ‘Barbie’ en gaat er geen dag voorbij dat ze niet gevolgd wordt door de camera’s. Zo was er Oh, Oh Cherso, Barbie’s bruilof, Barbie’s baby  en haar laatste realityserie Huisje Boompje Barbie.

Gebruikt Barbie wel of geen botox?

In tegenstelling tot de pop is Samantha de Jong niet helemaal perfect en de Haagse is dan ook totaal niet bang voor naalden, plastische chirurgie of permanente make-up. Het gaat er eerlijk gezegd dan ook niet bij Barbie om of ze wat gebruikt, maar meer om wat ze allemaal gebruikt. De 23-jarige Haagse laat namelijk maar al te graag aan zich sleutelen. Zo heeft Barbie haar wenkbrauwen laten tatoeëren, heeft ze net een borstvergroting ondergaan en gebruikt Samantha de gevaarlijke ‘Barbie Drug’ (hoe kan het ook anders?!) waarbij je het middel melanotan bij jezelf injecteert. Melanotan is een hormoon dat je helpt een bruine huid te krijgen. Door jezelf te injecteren met dit hormoon hoef je niet meer uren te bakken in de zon of onder de rimpelveroorzakende zonnebank.

Gebruikt Barbie botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de cosmetisch arts ze een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments het Fresh Expression masker verloot van Dr. van der Hoog ter waarde van 10 euro. Dit masker is speciaal ontwikkeld om huidverslapping en veroudering tegen te gaan.

Wat denk jij? Gebruikt Barbie botox?

Like jij Furrow eigenlijk al op Facebook?

Furrow op Instagram