arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
aveda-green-science-facial-8

Aveda Green Science Facial

Normaal gesproken blijf je natuurlijk met je gezicht het liefst zo ver mogelijk uit de buurt van een cactus, maar in de strijd tegen rimpels is het juist belangrijk om er je hele gezicht mee in te smeren. Het draait bij de gezichtsbehandeling van Aveda Green Science Facial namelijk allemaal om deze unieke plant.

aveda-green-sciende-facial-4

Aveda

Aveda komt oorspronkelijk uit Amerika en de producten van dit merk bestaan voor 95% uit natuurlijke bestanddelen. Zo reist het merk de hele wereld over op zoek naar de beste planten-, bloemen- en kruidenextracten. De filosofie van Aveda is om iedereen er mooi uit te laten zien, zonder daarvoor schade toe te brengen aan mens, milieu en maatschappij.

Cactus

De vijgcactus die centraal staat in de Green Sciencelijn van Aveda lukt het om te overleven onder bizarre omstandigheden. Door extreem goed vocht te kunnen vasthouden lukt het deze plant zelfs om te kunnen groeien in de woestijn waar nauwelijks water te vinden is. Niet zo verwonderlijk dat de extracten van deze vijgcactus voor optimale hydratatie van de huid zorgen.

aveda-green-science-facial

De ayurvedische achtergrond van Aveda komt in deze anti-aging gezichtsbehandeling ook duidelijk naar voren. Het is namelijk niet een kwestie van 30 minuten met cactusextracten op je gezicht te gaan liggen.

Deze Green Science Facial is namelijk voor niemand hetzelfde. Voorafgaand moet je een vragenlijst invullen en is het belangrijk om aan te geven welk huidtype je hebt, maar bijvoorbeeld ook hoe je je voelt en wat je verwacht van de behandeling.

En dan ben je er nog niet, want na de vragenlijst word je ook nog meegenomen op een geurenreis. Geuren zijn voor deze behandeling esstentieel, omdat elke geur je een bepaald gevoel geeft en uiteindelijk zorgt voor totale ontspanning.

aveda-green-sciende-facial-5

Niet alleen de cactusextracten verminderen rimpels, ook de massagetechnieken die bij deze behandeling horen zijn er speciaal op gericht om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren.

aveda-green-sciende-facial-1

Deze behandeling is zo rustgevend, dat je bijna niet doorhebt dat je rimpels grondig worden gemasseerd. Na 90 minuten is je huid zo gehydrateerd dat je het zelfs een maand in de woestijn zonder antirimpelcrème zou kunnen overleven.

Wil jij je weleens prikken aan de extracten van deze vijgcactus? De Aveda Green Science Facial duurt 90 minuten en is voor 98 euro o.a. verkrijgbaar bij Dayspa te Amsterdam. Op dit moment geldt er een korting van 10% korting voor deze gezichtsbehandeling. Voor meer informatie kun je terecht op de website.

Furrow op Instagram