arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Antirimpeltrends 2013

Nu de dagen langzaam weer korter worden en de najaarsmode in de winkels hangt, is het misschien een idee om alvast na te denken over welke antirimpeltrends van deze winter. Is botox nog in, of moet je het snel laten uitwerken om het najaar hot and happening te zijn?  De antirimpeltrends 2013:

Was je vroeger hip zonder, dit najaar ben je juist hip met rimpels. Het is namelijk ‘not done’ om je puur en alleen op het bestrijden van rimpels te storten. Het draait daarnaast steeds meer om een egale huidskleur en om een verzorgde- en gehydrateerde huid. Alleen daardoor zie je er al een stuk jonger uit.

IMG_2318

Is er bij jou geen enkele rimpel te bespeuren, maar kun je ook niet meer verbaasd kijken? Laat de botox dan snel maar uitwerken, want compleet bewegingsloze gezichten zijn uit. Voor zover het überhaupt ‘in’ is geweest.

Botox zal altijd hip blijven, maar steeds meer mensen zijn op zoek naar ‘natuurlijke’ manieren om mooi oud te worden. Ook met injectables is het belangrijk om er zo natuurlijk mogelijk uit te zien. Botox, maar dan wel met de mogelijkheid om nog te kunnen fronsen. En ook fillers zijn nog steeds erg populair, maar dan wel met het verzoek om niet al te veel volume aan het gezicht toe te voegen.

antirimpeltrends-2013

Antirimpelcrèmes blijven ook altijd populair, maar dan wel met de juiste ingrediënten en in combinatie met een chemische peeling of een laserbehandeling.

Natuurlijk, mooi oud worden vraagt ook om meer downtime. Gelukkig is het thuiswerken steeds meer in en kun je redelijk ongemerkt een laserbehandeling of chemische peeling ondergaan. De donderdag is dan ook mateloos populair in klinieken. Deze dag is ideaal om een behandeling te ondergaan, zodat je de maandag daarop weer gewoon naar kantoor kan, maar dan wel 5 jaar jonger.

En ondanks dat in de winter de zon minder vaak te zien is speelt hij wel een enorm belangrijke rol. Preventie van huidveroudering is hip (lees: uit de zon blijven). Je mag dit najaar dag en nacht met een paraplu gezien worden, ook als het niet regent. Misschien kun je op wat lacherige gezichten rekenen als je je op deze manier tegen pigmentvlekken en toekomstige rimpels beschermt, maar over een aantal jaar kun je hardop zeggen dat je een trendsetter bent geweest.

Heb je deze winter nog geen laserbehandeling gepland, dan loop je echt hopeloos achter. Laser is megahot in antirimpelland. Zo kun je onder andere kiezen uit de fractionele laser, fractionele CO2-laser, ulthera, koudlaser, led therapy, en ga zo maar door. En laten we ook vooral niet de lasers voor thuis vergeten. Want ook thuislasers worden steeds populairder.

antirimpeltrends-2013-2

En naast het trainen van je buikspieren wordt het ook de trend om je rimpels te trainen. Electro-Stim heeft de Nederlandse markt nog niet veroverd, maar in Amerika zijn deze elektroshocks megapopulair. Door de spieren in je gezicht te trainen, zorg je voor een liftend effect en met wat extra inzet train je zo die onderkin weg.

Furrow op Instagram