arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Antirimpelinterview met Vivian Reijs

Met haar gezonde manier van leven (lees: een spinaziesmoothie als ontbijt) kan het natuurlijk niet anders dan dat ze rimpelloos door het leven gaat. Maar Vivian Reijs gooit niet alleen spinazie in de strijd tegen rimpels, ook Safetox is haar nieuwste ontdekking. Het antirimpelinterview met Vivian Reijs:

antirimpelinterview-vivian-reijs-3JPG

Is jouw huid belangrijk voor je en ben je veel bezig met het verzorgen van je huid?

Ja, ik ben heel veel bezig met mijn huid. Ik ben 36 jaar, dus ik merk wel in tijden van slecht slapen dat ik dat meteen aan mijn huid zie. Dus ook als ik veel werk, met veel lange draaidagen dan zie ik dat terug mijn gezicht. “

“Sowieso heb ik een gevoelige huid. Laatst had een visagiste voor de opnamedagen van Fix This Kitchen make-up gebruikt van een merk waar ik niet tegen kan. Mijn hele huid deed pijn, ik kan daar echt allergisch op reageren.”

Wat betekent een mooie huid voor jou?

Een egale huid. Ik ben nogal pigmentgevoelig en sinds ik de producten van ZO Skin Health gebruik is het echt veel minder geworden. Ik gebruik daarnaast best wel veel maskertjes om mijn huid extra te hydraten. Maar ook bijvoorbeeld natuurlijke maskers met honing en melk, net als Cleopatra dat vroeger deed. Of met avocado, dat soort dingen.”

En ik vind een hydraterend masker echt heerlijk. Echt even een hydraboost. Ik neem ook regelmatig een masker als ik s avonds iets belangrijks heb, of die dag erna. Dan gebruik ik bijvoorbeeld ’s nachts een masker.”

antirimpelinterview-vivian-reijs

Merk je iets van de winter? Heb je een winterhuid?

Normaal gesproken is het echt dramatisch, maar het valt me dit jaar nog wel mee. Ik denk dat het een combinatie is van goede huidverzorging, gezond leven en regelmatig een gezichtsbehandeling. Ik heb sinds kort Caci ontdekt. Bij deze gezichtsbehandeling wordt gebruikgemaakt van electroshockjes om de huid te verstevigen. Over elektroshocken gesproken: ik ben nu ook Safetox aan het testen. Een elektrisch apparaat dat ervoor zorgt dat je gezichtsspieren ontspannen. Ik merk trouwens bij alles dat het wel belangrijk is om het bij te houden. Toch hoop ik wel met zo weinig mogelijk ingrepen mooi oud te kunnen worden.”

En wat is jouw beautytip?

Sporten. Ik merk toch dat als je veel sport je daar een hele mooi huid van krijgt. Toen ik bijvoorbeeld elke dag aan het schaatsen was voor Sterren Dansen op het IJs zag mijn huid er geweldig uit. Terwijl ik in die tijd ook echt wel wat rommel at. Maar alleen puur door die doorbloeding en het constante bewegen, zag mijn huid er geweldig uit. Beweging ook, vooral buiten. dat is voor mij echt wel de key voor een mooie huid.”

Wil je nog veel meer weten over Vivian Reijs? Je kunt haar dagelijks volgens op de website vivonline.nl

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram