arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
regina-romeijn

Antirimpelinterview Regina Romeijn

In 2012 werd ze door L’Oréal verkozen tot ‘Natural Beauty of The Year’. Twee jaar later is ze nog steeds helemaal natural, en een beauty trouwens ook. Een antirimpelinterview met Regina Romeijn:

Je bent ook echt een natural beauty. Voel je dat ook zelf zo?

Ik vind mezelf niet megaknap, gewoon een Hollands Girl Next Door. Ik ben nog wel ‘natural’, heb namelijk nog nooit iets laten doen. Ik heb het wel vaak genoeg overwogen. In mijn vriendenkring gebeurt namelijk van alles en ik ben die laffe ‘ik-wil-alles-weten-maar-zelf-durf-ik-niks-te-doen-vriendin’ die iedereen stiekem uithoort over alle behandelingen, maar ik vind het allemaal net iets te spannend. Naalden met botox vind ik eng en fillers zou ik al helemaal niet durven. Maar ik zeg nooit, ‘nooit’, want het hangt er een beetje vanaf hoe de trend zich doorzet qua ’s ochtends wakker worden met nieuwe rimpels.”

Stoor je je aan je rimpels?

Op mijn voorhoofd heb ik een paar rimpels en een beetje naast mijn ogen. Ik zie ze nu op foto’s als ik lach. Ik stoor me er eigenlijk helemaal niet aan, behalve na een zwaar weekend. Dan denk ik stiekem: ‘OMG, deze nacht was dus echt te kort om al deze rimpels weer gladgestreken en uit de plooi te krijgen… Ik heb een groot voorhoofd en het zijn dus best grote rimpels, maar ik heb er geen last van. Ik moet ook eerlijk bekennen: ik doe eigenlijk helemaal niks aan mijn huid. Ik ben net sinds 3 avonden een serum aan het smeren en dat vind ik al heel wat.”

Regina

Ik ben over het algemeen namelijk heel slecht met crèmes. Ik was elke ochtend mijn gezicht onder de douche met één of andere natuurlijke olie. Iets natural or something. Ik heb die ooit uit Australië meegenomen. Als ik dan uit de douche kom zit mijn mascara echt over mijn hele gezicht en dat maak ik dan schoon met een watje. Ik weet dat ik eigenlijk de avond daarvoor mijn mascara er al af had moeten halen, maar dat doe ik dus nooit.”

Maar je ziet er heel goed uit voor iemand van 37, die niets aan haar huid doet. Wat is jouw geheim?

Regina (met enige paniek in haar stem): “Nu moet ik natuurlijk met een weloverwogen tip komen… Mijn veel te jong overleden stiefmoeder heeft me altijd geleerd dat ik zo vroeg mogelijk moest beginnen met oogcrèmes en vooral veel dure gezichtscrèmes moest gebruiken. Tijdens mijn zwangerschap had ik last van een extreem droge huid. Ik heb toen een serum van Guerlain gebruikt met een cactusextract en dat werkte als een dolle.”

“Zeker toen ik nog bij de televisie werkte en dagelijks veel make-up ophad, ging ik trouw naar de schoonheidsspecialist. En nu nog steeds. Zij is mijn najaars, – voorjaars, zomer- en winterschoonmaak. En ik smeer mijn gezicht elke dag in met factor 50. Op een bepaalde leeftijd toen ik me meer bewust werd van de zon, ben ik dat gaan doen. In mijn tienerjaren was ik het liefst zo bruin mogelijk, maar vanaf mijn 20ste smeer ik mijn gezicht eigenlijk altijd in met factor 50. En daar wijk ik niet vanaf, behalve misschien aan het einde van een vakantie. Dan ga ik over naar factor 30.”

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram