arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
lone-van-roosendaal

Antirimpelinterview Lone van Roosendaal

Cosmetisch arts Tom van Eijk noemt haar de ‘the closest thing to Madonna you can get’. Zelf vindt ze echt niet dat ze zo veel op de superster lijkt, maar herkent ze wel haar liefde voor schoonheid.  Ik zocht actrice & musicalster Lone van Roosendaal thuis op en vroeg haar alles over haar zoektocht naar de eeuwige jeugd:

Je bent één van de weinige BN’ers die hardop durft te zeggen dat ze botox en fillers gebruikt…

Ja, ik heb er gewoon echt geen moeite mee. Mensen verven ook hun haar wat grijs is weer blond of bruin. Ik zit er gewoon niet mee. Ik moet wel eerlijk bekennen dat als ik nu een hele facelift zou doen, dat ik dan niet zo hard van de daken zou schreeuwen. Dat zou ik misschien wel een beetje te ijdel vinden. Dat ben je wel heel erg aan het ontkennen dat je ouder wordt. Het enige wat ik wil, is er minder moe uitzien en niet jonger. Dat is echt heel belangrijk. Je moet echt niet proberen jonger te lijken. Je ziet aan mijn handen toch ook heus wel dat ik 40 jaar ben.”

Merk je aan je huid dat je ouder wordt?

Natuurlijk merk je dat. Je krijgt gewoon een slappere huid. Af en toe dan ga je voor de spiegel staan en trek je je wangen een stukje naar achter en denk je: ‘o ja, zo was het ooit’.”

lone-van-roosendaal-2

Wat heb je tot nu toe laten doen??

Ik heb botox in mijn voorhoofd en rond mijn ogen. En fillers natuurlijk, ook een klein beetje in mijn bovenlip. Ga altijd naar Tom van Eijk. Ben één keer ergens anders geweest en toen zag iedereen ineens dat ik dingen had laten doen. Kreeg ik ineens van die rare wangetjes.”

Is er iets waarvan je zegt: ‘dat nooit’?

Ik denk dat een facelift de grens voor mij is. Het wordt namelijk nooit wat je denkt dat het wordt. Het zal heus wel goed gedaan worden en als je er op vroege leeftijd mee begint, zal het effect minder heftig zijn dan dat je op je 50ste opeens je hele gezicht en een stukje van je hals laat plattrekken. Dan blijf je toch aan je decolleté zien dat je ouder bent. Dus ja, je kan er lang en breed over lullen, maar wat moet je dan doen? Dan moet je van boven naar beneden gaan werken. Ik zou gek worden.”

IMG_3996

Naast botox en fillers verzorg je je huid ook goed?

Ik heb van nature een vrij droge en dunne huid, dus gebruik altijd al wel een crème. Zeker als je veel make-up gebruikt op het podium, is het handig dat je niet zo’n droge huid hebt. Naarmate je ouder wordt, heb  je gewoon goede huidverzorging nodig. Ik ben een fervent aanhanger van Sensai. Ik vind eigenlijk al hun producten lekker, maar al helemaal van The Ultimate. Die kan ik in principe niet betalen. Die heb ik één keer gekregen en dan merk je wel verschil.”

Crèmes doen echt niet wat ze soms zeggen, dat ze je jaren jonger maken. Dat is gewoon flauwekul. Wat je moet doen, is er gewoon voor zorgen dat je er stralend uitziet en vooral niet moe. Dat zit deels in een crème. Je kunt ook nog hangende oogleden behandelen met botox en ook een ooglift kan je misschien nog wel helpen, maar het zit hem ook in je uitstraling. Daar kan geen middeltje tegenop. Je kan jezelf nog zo mooi hebben laten straktrekken, als je doffe ogen hebt, dan houdt het gewoon op.”

 

Furrow op Instagram