arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Anouk

Anouk Birds Botox

Anouk: wel of geen botox

Normaal heb ik niet zoveel met het Songfestival en vind ik onze deelname eerlijk gezegd een beetje verspeelde moeite, maar dat is dit jaar wel anders. Wat geweldig dat Nederland vertegenwoordigd wordt door Anouk en het nummer Birds doet spontaan al mijn rimpels verdwijnen. Wat een mooi nummer. Als we het jaarlijkse liedjesfestijn dit jaar niet winnen met de 37-jarige Haagse zangeres, dan weet ik het ook niet meer. Toch brengt het songfestival voor de deelnemers nogal wat stress met zich mee (en dus nieuwe rimpels!), maar is dat bij Anouk ook zo?

Gebruikt Anouk wel of geen botox?

Botox is hot onder zangeressen: Madonna en Kylie Minoque zijn allebei grootverbruikers van de injectable, maar ook in Nederland kunnen de zingende vrouwen er wat van. Denk maar aan Trijntje Oosterhuis en Angela Groothuizen. En Anouk? Mag zij zich nu ook bij de botoxclub voegen?

De Nederlandse zangeres beweert helemaal niks met botox te hebben. “Als mensen issues hebben met flaporen of neus, dan begrijp ik dat ze er iets aan willen laten doen, maar er zijn zo weinig mensen tevreden met zichzelf. Waarom wil je lijken op miljoenen anderen?” 

Anouk botox

Gebruikt Anouk Botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen Botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de cosmetisch arts ze een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments een kleimasker verloot van Botanics ter waarde van 12 euro. Dit masker zorgt er niet alleen voor dat je huid grondig gereinigd wordt, maar geeft de huid tegelijkertijd een oppepper zodat je er alvast voor de lente weer fris en stralend uitziet.

Wat denken jullie? Gebruikt Anouk botox?

Like jij Furrow eigenlijk al op Facebook?

Furrow op Instagram