arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Anouk Smulders over 4711 Nouveau Cologne

Nouveau4711-103

Anouk Smulders over 4711 Nouveau Cologne

220 jaar oud en nog geen rimpel te bespeuren. Het kan, maar dan alleen als je een parfum bent. Vanwege de lange geschiedenis van 4711 hebben veel mensen hartverwarmende herinneringen aan de Eau de Cologne van dit merk. Zo doet deze cologne het Nederlands model Anouk Smulders bijvoorbeeld aan een emotionele tijd met haar moeder denken.

4711 Nouveau Cologne-3

4711 Eau de Cologne

Je zou verwachten dat een product dat meer dan twee eeuwen oud is wel toe is aan een update, maar dat gaat niet op voor 4711. Eigenlijk is 4711 tijdloos en de oude versie doet het ook nog geweldig in mijn badkamer, toch introduceert 4711 een nieuwe geur met de toepasselijke naam Nouveau Cologne. Deze geur lijkt gelukkig nog in alles op de oude legendarische versie, maar dan in een fris (rimpelloos) jasje.

Je kunt de update een beetje vergelijken met een verjongingskuur. Met Nouveau Cologne wil het merk een jongere doelgroep aanboren en het ouderwetse imago van zich af schudden. Toch heeft de nieuwe variant nog steeds veel overeenkomsten met de beroemde Eau de Cologne van 4711. Zo heeft de flacon nog steeds de ouderwetse zeshoekige vorm en ook het bremerblauw is terug te vinden op de fles van Nouveau Cologne. Doe mij dezelfde anti-agingbehandeling.

Anouk Smulders over 4711 Nouveau Cologne

In deze video vertelt de rimpelloze Anouk Smulders waarom zij zo gek is op 4711 en onthult ze terloops ook nog even haar haar geheim tegen rimpels.

Nouveau Cologne is vanaf nu overal te koop voor € 22,95. Er zijn trouwens ook een deodorant, douchegel en lotion van 4711 verkrijgbaar.

Furrow op Instagram