arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Anne Hathaway

Anne Hathaway

Gebruikt Anne Hathaway botox voor het Oscar-weekend?

Citroen-sapkuren, crashdiëten, vogelpoep-facials en vampire facelifts. Hollywoodsterren doen normaal al de gekste dingen om zo rimpelloos mogelijk door het leven te gaan, maar zodra het Oscars-weekend nadert gaan natuurlijk alle remmen los. De uitreiking van het meest felbegeerde beeldje is het Hollywood-evenement van het jaar en de sterren halen alles uit de kast om er zo mooi mogelijk uit te zien. Nou gaan een designer-jurk en rimpels natuurlijk echt niet samen en wat stelt dan één zo’n botox-injectie eigenlijk nog voor?!

Anne Hathaway is genomineerd in de categorie ‘vrouwelijke bijrollen’ voor haar rol van Fantine in de kaskraker Les Misérables. Lichamelijk heeft ze nogal wat moeten doorstaan voor deze film. Zo verloor Anne Hathaway voor deze rol ruim 11 kilo (en ze was al niet dik!) en heeft haar haar kort moeten knippen. De 30-jarige Hollywoodactrice heeft natuurlijk allesbehalve botox nodig, maar ze geeft wel openlijk toe dat ze zich al een tijdje stoort aan de rimpeltjes rondom haar ogen. Zou Anne Hathaway speciaal voor de rode loper iets aan haar kraaienpootjes hebben laten doen?

Gebruikt Anne Hathaway botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kan jij jouw mening geven over de rimpels van bn’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Van sommige sterren is het namelijk echt overduidelijk dat ze botox of fillers gebruiken, maar er zijn ook veel celebs bij wie je niet zo goed kan zien wat ze doen om er zo rimpelloos uit te zien. Welke sterren hebben een beetje hulp gekregen van een cosmetisch arts in hun strijd tegen de rimpels?

Wat denken jullie? Gebruikt Anne Hathaway botox om er tijdens de Oscar-uitreiking zo mooi mogelijk uit te zien?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt onder de comments de No7 Restore & Renew oogcrème verloot ter waarde van 23,95 .

Furrow op Instagram