arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Foto: Roy Beusker

Anita Witzier

Anita Witzier: wel of geen Botox?

Rijkdom, luxe, glitter en glamour. Het is niet zo gek dat er 5 seizoenen van de dramaserie Gooische Vrouwen zijn gemaakt. Zo zouden de vrouwen uit ’t Gooi zich de hele dag bezighouden met roddelen, wijn drinken en vooral heel veel Botox en fillers gebruiken. Tja, en laat Anita Witzier inmiddels meer dan 7 jaar in Blaricum wonen, dus de vraag is of het haar lukt om met een grote boog om alle Gooise klinieken te lopen.

Gebruikt Anita Witzier Botox?

De 51-jarige presentatrice heeft niet echt moeite met ouder worden, maar toch denkt ze stiekem steeds meer na over Botox en andere cosmetische ingrepen: “Voorlopig nog niet hoor, aan Botox en plastische chirurgie doe ik niet mee.” Toch staat ze er niet heel erg onwelwillend tegenover en maakt ze zich af en toe best druk over haar baan bij de televisie. “Zelfs mannen op leeftijd worden van de buis gehaald, net als veel vrouwen.”

Wat denk jij? Gebruikt Anita Witzier wel of geen Botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen Botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments een Sans Soucis antirimpelpakket ter waarde van 110 euro verloot. Dit pakket bestaat uit een serum, oogcrème en nachtcrème. Volgende week vrijdag geven de experts hun mening over de rimpels van Anita Witzier.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram