arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
albert-verlinde-botox-3

Albert Verlinde

Albert Verlinde: wel of geen Botox?

Het is allang niet meer zo dat Botox alleen geliefd is bij ‘vrouwen van een bepaalde leeftijd‘, de injectable is tegenwoordig in elke leeftijdscategorie razend populair, zowel bij mannen als bij vrouwen. Er zijn dan ook steeds meer mannen die de stap naar de kliniek zetten en de injectable is dan ook steeds meer geaccepteerd.

Vooral in de gay scene is Botox veel gezien. Waren tot voor kort alleen permanente ontharing en de behandeling van overmatig zweten favoriet, als je dan toch in de kliniek bent, kun je net zo goed die rimpels ook gelijk meenemen.

Gebruikt Albert Verlinde wel of geen Botox?

Nu praat Albert Verlinde openlijk over zijn liefde voor mannen, alleen is het nog maar de vraag of hij zijn heil ook in Botox zoekt. De 52-jarige presentator is namelijk niet altijd positief over injectables en heeft hij al eerder commentaar gegeven op het overmatige Botoxgebruik van veel celebs.

Wat denken jullie? Gebruikt Albert Verlinde wel of geen Botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen Botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments Pascaud Repair Complex verloot ter waarde van 48 euro. Deze huidherstellende crème repareert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor je kunt rekenen op een jongere en stevigere huid. Volgende week vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en geven de experts hun mening over het Botoxgebruik van Albert Verlinde.

Foto: nufoto.nl

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram