arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

5 tips om zoveel mogelijk rimpels te krijgen

Schoonheid zit toch vanbinnen? Sommige mensen roepen heel hard dat je juist aan je rimpels kan zien dat je echt geleefd hebt en zijn juist trots op elk kraaienpootje. Daar komt bij dat een gezicht vol rimpels tegenwoordig redelijk uniek is. Door alle botox, fillers, radiesse, laser en is een gezicht vol diepe rimpels juist apart.

En nog een reden om instant fan te worden van ieder lijntje: ze geven je automatisch een intelligente blik. Je kunt zo beschuldigd worden van oppervlakkigheid als je je alleen maar bekommert om je uiterlijk. Gebruik daarom je fronsrimpel als excuus. Hij is ontstaan door het lezen van vele boeken, het dagelijks bijhouden van politieke zaken en het nadenken over wereldse problemen.

Wat nu als rimpels ineens de nieuwe trend van 2013 worden? Daarom 5 tips om zoveel mogelijk rimpels te krijgen:

5 tips om zoveel mogelijk rimpels te krijgen 2

Zon

Als iets rimpels veroorzaakt dan is het de zon wel. 90 % van alle huidbeschadiging (en rimpels) wordt veroorzaakt door de zon. Om nieuwe rimpels te kweken is het dus noodzakelijk om je gezicht zo min mogelijk te beschermen met een zonnebrandcrème. O ja, als je geen zin hebt om de hele dag te liggen bakken, de zonnebank doet ook wonderen voor je rimpels. Om zo veel mogelijk rimpels te krijgen is het noodzaak dat je je zoveel mogelijk richt op de uv-a straling. Uv-a staat niet voor niets voor aging. Eén kleine kanttekening bij de zon: deze veroorzaakt ook huidkanker. Belangrijk om dat aspect qua huidbeschadiging goed in de gaten te houden dus.

Stress

Eén van de belangrijkste veroorzakers van rimpels is stress. Zorgen zijn vaak letterlijk van je gezicht af te lezen. Het voordeel van stress is wel dat je er vaak automatisch zuur van gaat kijken. Welkom chagrijnige blik en fronsrimpel. Om zo veel mogelijk rimpels te krijgen is het dus zaak dat je je ergens heel erg druk om gaat maken. Dat kan een groot wereldprobleem zijn, maar je kunt ook kleiner denken. Geldzorgen zijn voor veel mensen al reden tot paniek. Dus als je nog genoeg geld op je spaarrekening hebt staan, shop je helemaal gek en bouw binnen een week een gigantische creditcardschuld op. Binnen de kortste keren schieten de rimpels er gegarandeerd in.

5 tips om zoveel mogelijk rimpels te krijgen

Roken

Als je echt geen tijd te verliezen hebt en binnen de kortste keren onder de rimpels wil zitten, is een sigaret echt een hele goede oplossing. Roken zorgt trouwens niet alleen voor nieuwe rimpels, je krijgt er ook meteen een grauwe en grijze blik bij cadeau. Door het roken verminder je namelijk de bloedtoevoer naar je huid. Hierdoor ontstaat een tekort aan zuurstof die ervoor zorgen dat je huid een stuk minder goed functioneert. Rokerslijntjes gegarandeerd. 

Chloor

Chloor is top voor nieuwe rimpels. Het hoge chloorgehalte in het zwembadwater haalt namelijk alle natuurlijke oliën uit je huid. Een droge huid is het gevolg. Om nieuwe rimpels te veroorzaken is het dus na het zwemmen belangrijk om je huid vooral niet te reinigen en vermijd al helemaal om je gezicht daarna in te smeren met een vochtinbrengende dagcrème. Nog een bijkomend voordeel van het zwemmen: als je veel zwemt, verbrand je enorm veel calorieën. Het chloor zorgt er dus ook voor dat je kilo’s verliest. En afvallen geeft je niet alleen een slanke taille, per verloren kilo vet krijg je er minimaal 10 rimpels bij.

Slaaptekort

Het fijne van stress is dat je er vaak ook gelijk een stuk slechter door slaapt. Lang leve nieuwe rimpels. En slaaptekort zorgt niet alleen voor lijntjes, je krijgt er ook gelijk donkere kringen onder je ogen van. Vooral heel veel en heel hard in je ogen wrijven en je bent verzekerd van nieuwe kraaienpootjes. Slaap je een aantal nachten achter elkaar slecht, dan is de kans op chagrijnige blik groot. Drink alleen geen koffie om wakker te blijven, want de koffie is juist weer goed tegen rimpels en de cafeine laat de vochtophopingen onder je ogen juist verdwijnen. Oeps.

Als je echt snel nieuwe rimpels wilt zit er dus niets anders op een veel te dure, luxe vakantie te boeken naar de zon (die je eigenlijk niet kan betalen), waar je ’s middags tussen 12:00 en 14:00 uur al rokend zwemt in het zwembad zonder zonnebrandcrème om ’s avonds aan de cocktails te gaan en uiteindelijk het bed te delen met een veel te jonge Griekse god. Spreekt het idee je aan?

 

Furrow op Instagram