arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

5 tips om je botoxbehandeling geheim te houden

Botox mag dan hot and happening zijn, je bent allesbehalve hip als je vertelt dat je de injectable gebruikt om van je rimpels af te komen. Wil je meedoen met de trend, dan vertel je niemand over jouw botoxbehandeling. Zelfs niet je partner. Met deze 5 tips om je botoxbehandeling geheim te houden, ben je rimpelloos zonder dat iemand het merkt:

5-tips-om-je-botoxbehandeling-geheim-te-houden

Tip 1: betaal contant

Als je echt niet wilt dat je partner merkt dat je een botoxbehandeling hebt gehad, is het natuurlijk zaak om zo min mogelijk sporen van bewijs achter te laten. Verklaar maar eens een bedrag van 200 euro op jullie bankafschrift. Vooral in de kliniek niet pinnen dus. Het minst opvallend is om bijvoorbeeld elke week een bedrag te sparen in een envelop, zodat je je botoxbehandeling van tevoren bij elkaar hebt gespaard. Zo hoef je ook niet met een reden te komen voor grote geldopname.

5-tips-om-je-botoxbehandeling-geheim-te-houden-6

Tip 2: plan een partijtje tennis of potje golf voor je botoxbehandeling

Heb je ’s middags een afspraak in de kliniek in je agenda staan? Een botoxbehandeling laat af en toe kleine sporen achter. Zo kan het zijn dat op de plek waar eerst je fronsrimpel zat, nu een blauwe plek tevoorschijn komt. Met een partijtje tennis eerder op de dag of de uitleg over een verdwaalde golfbal op de fairway heb je ineens een heel plausibele verklaring voor die kneuzing in je gezicht.

Tip 3: plan je botoxbehandeling als je partner thuis is

Als de kat van huis is, dan dansen de muizen op tafel, maar dit gaat niet op voor botox. Het lijkt voor de hand liggend om even stiekem naar de kliniek te gaan als je partner in het buitenland is, maar het valt zelfs de meest onoplettende partner op als hij je bij thuiskomst ineens compleet rimpelloos aantreft.

Aangezien het resultaat bij botox geleidelijk zichtbaar wordt, valt de behandeling veel minder snel op als je partner gewoon bij je in de buurt is.

5-tips-om-je-botoxbehandeling-geheim-te-houden-2

Tip 4: draag een opvallende zonnebril

De eerste dagen na de behandeling zijn er in de buurt van je rimpels ineens allemaal kleine rode plekjes te zien. Oeps. Dat valt de praatgrage buurvrouwen natuurlijk enorm op. Een opvallende zonnebril zorgt ervoor dat niemand oog heeft voor die minuscule korstjes.

Tip 5: ga een week na de behandeling naar de kapper

Als je niet wilt dat jouw botoxbehandeling het gesprek van de buurt wordt, dan zul je met meerdere afleidingsmanoeuvres tegelijk moeten komen. Een nieuw kapsel valt meteen op. Combineer het met een kleurige jas, opvallende schoenen en niemand vallen jouw niet-rimpels nog op.

 

Furrow op Instagram