arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
38 jaar

38 jaar!

Een stapje dichter bij de veertig (en bij mijn Love Bracelet), want vanaf vandaag ben ik officieel 38 jaar. Mijn missie was altijd om er elk jaar beter uit te zien dan het jaar ervoor en stiekem vind ik dat het me best goed afgaat, maar ik heb besloten mijn doelstelling bij te schaven.

Misschien dat mijn borstvergroting ermee te maken heeft of mijn wekelijkse trainingssessies bij 3SIXTY5, maar ik zit letterlijk en figuurlijk lekker in mijn vel. Natuurlijk zijn er altijd punten ter verbetering: je ziet aan mijn huid dat ik de dertig al enige tijd gepasseerd ben, mijn billen zouden iets meer vorm mogen hebben (en de hoogte in) en ik merk ook dat mijn knieën na een hardloopsessie van 10 kilometer iets langer nodig hebben om te herstellen. Stijf!

Maar aan de andere kant geniet ik intens van mijn leven, ben eerlijk gezegd trots op hoe ik eruit zie en als ik het de komende 10 jaar zo kan houden, teken ik ervoor. In plaats van op zoek te gaan naar een nieuw doel, heb ik besloten dat ik wel tevreden ben en het dit jaar bij onderhoud wil houden. Wijsheid komt met de jaren. Zou dat het zijn?

Dank je wel!

Zoals elk jaar maak ik op mijn verjaardag van de gelegenheid gebruik om iedereen om me heen te bedanken. De lijst wordt elk jaar langer en misschien vergeet ik een aantal mensen, maar zonder jullie zou ik mijn 'werk' voor Furrow niet kunnen doen:

Lieve Guy van der Reijden en Renée Vervoorn, zonder jullie zou ik niet zo blij met mezelf zijn. Ik ben 3SIXTY5 Personal Training en alle trainers eeuwig dankbaar voor alle sessies en Clean Meals heeft mijn leven voor altijd veranderd. Ik vind het een eer om één van jullie ambassadrices te zijn en ben de grootste fan ooit van de Clean Meal Tuna Lite en de Egg Whites Veggies heb ik standaard in mijn koelkast staan.

Lieve Stephan Marks, onze band is bijzonder en mede dankzij jouw vertrouwen heeft Furrow kunnen uitgroeien tot de grootste rimpelblog van Nederland.

Verder grote dank aan Bart Biermans, Monique Dikrama en Daniëlle Nederstigt van The Body Clinic, de leukste tandartspraktijk van Nederland: Lassus Tandartsen (iedereen bij Lassus!), dermatoloog Elian Brenninkmeijer, Janneke van Gorp en alle verpleegkundigen, consulentes en receptionistes van de Velthuis Kliniek, Marlous Volkers en iedereen bij SOAP Treatment Store, Dionne Schulf, Tanja Kok en Kim Valk van Friends of the Brands, Silvana Hoekstra, Karlijn Visser, Trees Korstanje van Fuse, Melissa Slotemaker, Sharon van Eeghen – Rosier en alle meiden bij MOOIPR. Linda Botter, Mireille Kuijpers en Barbara Swarts van MaisonPR, Dominique Lap en iedereen van FS Agency, Alex Bisschop van SpicePR en iedereen bij FEMMEFAB.

En natuurlijk verdient plastisch chirurg Laura Moojen ook een erevermelding; lieve Laura, dank je wel voor mijn geweldige borsten. Ik vind het ook zo leuk dat door onze video's zo veel vrouwen, na jaren twijfelen, toch voor een borstvergroting durven te kiezen.

Paul van Essen en Mirjam Westers voor jullie gastvrijheid, Claudia Anna van Liempd & Jaap Bastiaans van JC-Imp, Dokter Job voor mijn maandelijkse vitamine-infuus, Ferry Loeve, Robin Geelen, Kim de Zeeuw en iedereen bij Neoderma, Alaia Vonk, Media Moose die zo hard heeft gewerkt aan het nieuwe design van Furrow, van Assem schoenen die me bij elke opnames mijn schoenenstress uit handen neemt, Anne-Miek van Eekelen die dagelijks mijn teksten corrigeert, mijn hele familie (Pieter, Mikkie, Beau, Fiene, Tessie en Johan) en dank je wel iedereen die ik vergeten ben en natuurlijk iedereen die dagelijks Furrow bezoekt en comments achterlaat.

En nu ga ik genieten van de taart van Hidde de Brabander. Hij wordt niet voor niets de patisseriegod van Nederland genoemd. Tip: zijn boek ligt vanaf maandag in de winkels en is al te bestellen in zijn webshop The Grown Up Candy Store. #geenspon #zijnboekisgewoontop

Furrow op Instagram