arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
36-jaar-en-rimpels

36 jaar en rimpels

36 jaar en rimpels. Nou ja, 12 fijne lijntjes… Als iemand vraagt hoe oud ik ben, moet ik vanaf vandaag die vraag dus met 36 jaar beantwoorden. IK BEN JARIG!!!

Het is mijn missie om er elk jaar iets beter uit te zien dan het jaar daarvoor. Er komt misschien een jaar dat het niet helemaal lukt, maar ik doe in ieder geval enorm mijn best. Dit jaar was natuurlijk hét jaar van mijn botoxbehandeling en ben ik eindelijk verlost van mijn fronsrimpel. Ik moet eerlijk bekennen dat het na het zien van de verschillende foto’s me opvalt dat er wel een paar rimpels onder mijn oog bijgekomen.

Zoals elk jaar op mijn verjaardag is het tijd om foto’s te vergelijken en volop te oordelen. De bovenste foto is gisteren genomen en de foto hieronder precies één jaar geleden. En de laatste foto 2 jaar geleden.

Antirimpelverjaardag-5

35 jaar

34 jaar

Rimpels bestrijden kan je niet alleen en daarom wil ik op mijn verjaardag best veel mensen bedanken die enorm belangrijk zijn. Zonder jullie heeft Furrow geen bestaansrecht: Stephan Marks en Anton Janse van Rensburg van de Kliniek voor Esthetische Geneeskunde, Tom van Eijk en Boris Hoenson van de Rembrandt Kliniek, dermatologen Elian Brenninkmeijer en Menno Gaastra. Mariet van Lieshout, Walter van de Ven, Erwin de Kruijf van Croma Pharma, Melissa Slotemaker, Sharon van Eeghen – Rosier en alle meiden bij MOOIPR. Linda BotterMireille Kuijpers en Gili Papier van MaisonPR, Dominique Lap en iedereen van FS Agency, Mirna en André van Donselaar van Cosmetitext en iedereen bij FEMMEFAB.

Claudia Anna van Liempd & Jaap Bastiaans van JC-Imp, Sharon Rijkaart en iedereen bij Neoderma, Frank Spin die op dit moment druk bezig is met de internationale versie van Furrow, Anne-Miek van Eekelen die dagelijks mijn teksten corrigeert, Rhodé Slooten en Tessa de Graaf, mijn hele familie (Pieter, Mikkie, Beau, Fiene, Tessie en Johan) en natuurlijk iedereen die dagelijks Furrow bezoekt en comments achterlaat. Dank je wel iedereen, door jullie wordt het bijna leuk om rimpels te hebben.

Furrow op Instagram