arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
renee-zellweger

Renee Zellweger plastische chirurgie

Plastische chirurgie of natuurlijk ouder worden, waar ligt de grens?

Er is bijna niemand de afgelopen weken zo veel besproken als Renee Zellweger. Na drie jaar van mediastilte verscheen de actrice eind oktober voor het eerst weer op de rode loper in Los Angeles en was compleet onherkenbaar. Volgens Renee is een healthy lifestyle de reden van haar ‘nieuwe ik‘, maar de vraag is of gezonde smoothies überhaupt voor zo veel verandering kunnen zorgen?

Wat heeft Renee Zellweger laten doen?

Een ooglidcorrectie wordt het meest genoemd. Het blijft een kwestie van raden, want Renee zelf zwijgt in alle toonaarden. Zelfs de experts zijn het er niet allemaal over eens. Zo worden fillers in haar wangen genoemd, botox in haar fronsrimpel, al dan niet in combinatie met het opvullen van haar lippen. Zelfs een complete facelift wordt niet helemaal uitgesloten.

Renee-Zellweger-5

Plastische chirurgie of natuurlijk ouder worden

De kritiek was niet te missen en vanzelfsprekend werd de discussie over plastische chirurgie versus natuurlijk ouder weer aangezwengeld. Want waar ligt de grens? Wanneer ondersteunt plastische chirurgie het natuurlijke proces van ouder worden en wanneer is het te veel? En de angst voor botox wordt gelijk weer groter, want ook dit is weer een goed voorbeeld dat de natuur een handje helpen ons soms ook onherkenbaar maakt.

Je rimpels omarmen?

Zoals met alles geldt waarschijnlijk ook hiervoor met mate. Botox, fillers en plastische chirurgie kunnen mooi oud worden best ondersteunen, zolang je het niet allemaal tegelijk doet en dus niet overdrijft.

Een fronsrimpel die je altijd ziet op foto’s, hangende mondhoeken waardoor je constant chagrijnig kijkt of zware oogleden die de hele dag voor hoofdpijn zorgen? Moeten we dit altijd accepteren of mogen we de natuur best een handje helpen, zodat we net een klein beetje gelukkiger worden?

Furrow op Instagram