arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Trudy Heine-1

Het gezicht van: Trudy Heine

Elke zaterdag vind je hier de rubriek: Het gezicht van. Hierin vertellen onbekende en bekende mensen alles over hun huid, hoe hun dagelijkse huidverzorgingsritueel eruitziet, hun favoriete crèmes en geven ze uiteindelijk ook een cijfer aan hun gezicht. Deze week: Trudy Heine.

Trudy is 46 jaar en werkzaam als voedings- en huidcoach bij Dare2Eat.

46 jaar, speelt leeftijd een rol?

"Mijn leven wordt er eigenlijk alleen maar leuker op. Ik merk dat naarmate ik ouder word, ik me minder zorgen maak. Ik ben eigenlijk altijd aan het rennen, vlieg van hot naar her en maak korte nachten, maar geniet ook zo intens van het leven.
Natuurlijk droog ik niet zo lekker meer op als vroeger en ik merk dat het 's ochtends allemaal wat langer duurt voordat mijn gezicht weer gladgetrokken is, maar als ik in de spiegel kijk ben ik nog steeds blij met wat ik zie."

"Ik denk dat als je jezelf vanbinnen en vanbuiten goed verzorgt dat je dat terugziet aan je huid. Ik geloof echt in een combinatie van inner and outer beauty. Ik ben ook een voorstander van supplementen. Je kunt gewoon niet elke vitamine uit voeding halen.
Ik slik elke ochtend een eetlepel vloeibare balance oil. Hiermee probeer ik mijn hormoonhuishouding in balans te houden."


"Voeding speelt een grote rol in mijn leven, want volgens mij hebben suikers (ook fruitsuikers) een belangrijke invloed op je vitaliteit en je gezondheid. Ik ben ervan overtuigd dat als je er te veel van eet, dat ze voor een verharding van je celmembraam zorgen, waardoor andere voedingsstoffen niet goed meer worden opgenomen."

"Superfoods zijn natuurlijk een enorme hype, maar in plaats van het klakkeloos volgen van trends, denk ik dat je je beter kunt richten op puur eten. Natuurlijk eet ik heus weleens een bitterbal of een handje chips, maar ik ben me er wel bewust van en de volgende dag probeer ik dan weer wat gezonder te leven. Het draait allemaal om het vinden van de juiste balans."

"Daarnaast zweer ik bij roeien. Niet buiten, maar gewoon in de sportschool. Ik doe ook aan hardlopen en krachttraining, maar roeien is echt mijn uitlaatklep."

Botox

"Ik ben bewust nog niet aan de botox en fillers, maar dat heeft meer te maken met het feit dat ik me er nog niet genoeg aan stoor. Ik zie wel dat ik sneller teken. Als ik moe ben, dan is bijvoorbeeld mijn neus-lippenplooi meer zichtbaar. Ik sluit botox of fillers ook zeker niet uit, maar probeer het nu nog met anti-agingproducten onder controle te houden. En mijn Snake-producten hebben hetzelfde effect als botox."Wat is jouw huidverzorgingsritueel?

"Het eerste wat ik 's ochtends doe als ik wakker word, is het Dragon's Blood Mask van Rodial aanbrengen. Daar ben ik echt verslaafd aan. Ik laat het meestal 1,5 uur intrekken en ondertussen drink ik een kop koffie, maak ik het ontbijt klaar en check ik mijn e-mail. Het is transparant, dus niemand die het ziet."

"Ik reinig mijn gezicht eigenlijk altijd met de SUPER ACIDS cleanser, die zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden. En ik ben ook echt lyrisch van Bee Venom. Dat is een soort natuurlijke botox, want die zorgt dat de spiercontractie verminderd wordt. Al helemaal in combinatie met de Snake Booster Oil, die heeft namelijk ook een ontspannend effect op je huid."

Wat is jouw beautytip?

"Leef! Als je gelukkig bent, dan straal je dat uit. De rest is bijzaak. Als je geniet van het leven, maakt het echt niet uit of je een scheve neus hebt, een rimpel hebt of twee kilo te zwaar bent."


Wat is jouw beautyzonde?

"Mijn grootste zonde is wijn. Ik zou het het liefst elke dag drinken, maar ik zie ook welke uitwerking het heeft op mijn huid.
In de supermarkt zal je geen pakjes of zakjes in mijn boodschappenkar vinden, maar wel flessen wijn.
Op vakantie drink ik wel elke dag een glaasje... Of meer. Ik vind ik het heerlijk om uitgebreid te lunchen, bij voorkeur ook gezond, maar wel met wijn."

Welk cijfer geef je aan je huid?

"Zeker een 9. Ik ben heel tevreden, maar ik hoop wel dat de contouren in mijn gezicht niet verder verslappen. Ik merk het dat mijn huid slapper wordt, waardoor mijn neus-lippenplooi soms ook meer zichtbaar is. De basis is goed, dus ik kan me volledig focussen op het verbeteren van de elasticiteit. Ik heb dan ook stiekem de hoop dat het hierbij blijft."

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram