arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Regida Zwaan

Het gezicht van: Regida Zwaan

In 'Het gezicht van' vertellen vrouwen alles over hun huid, hoe hun dagelijkse huidverzorgingsritueel eruitziet, hun beautyzonde en geven ze een cijfer aan hun gezicht. Deze week: Regida Zwaan.

Regida is 28 jaar en werkzaam als administratief medewerker.

28 jaar, dan kan je niet zeggen dat je 'ouder' wordt.

"Jawel hoor, het is wel echt anders. Ik ben geen twintig meer. Nou ja, nog wel twintig, maar ik merk wel dat ik richting de dertig ga. Ik kan niet zomaar de deur uit lopen. Ik moet mezelf wel eerst opkalefateren. Een dagcrème, een serum en een oogcrème tegen wallen. En ik ga ook echt niet de deur uit, voordat ik mijn collageen geslikt heb. Echt niet."

Ik heb nooit geen last van spierpijn. Niks, nooit niet, nergens niet. Dat vind ik zo bijzonder. Als je kijkt naar wat ik allemaal uitvreet, dan moet ik een zere bast hebben.

Gezond leven

"Ik geloof dat ik wel gezond leef. Ik ontbijt alleen niet, daar heb ik geen tijd voor. Ik sta vroeg op, voordat de rest van het gezin wakker wordt en dan ga ik snel aan de bak. Broodtrommels klaarmaken, ontbijt voor de kinderen en naar school. Ik ben eigenlijk vanaf het moment dat ik wakker word aan het rennen en vliegen. Pas op kantoor neem ik even de tijd voor een kiwi of sinaasappel, maar dat is pas rond een uur of 10."

"Ik moet wel echt afvallen. Ik ben al 6 kilo kwijt, maar er mogen zeker nog wel een paar kilo's af. Ik loop minimaal 3 tot 4 keer per week hard en dan zwem ik ook nog 3 keer. Als ik het zo hardop zeg, klinkt het wel veel, maar ik zie het gewoon als een stukje onderhoud.
Ik doe het nog niet zo lang, een jaar ongeveer, maar ik vind het heerlijk. Ik voel me er fit bij."


"En verder eet ik ook wel redelijk gezond. Geen speciaal dieet hoor, maar gewoon een beetje vis en groente. Ik eet 's middags warm, zo heerlijk. Ik zou niet anders meer willen."

Hoe ziet jouw huidverzorgingsritueel eruit?

"Ik ben helemaal fan van Dr. Grandel. Ik weet niet waarom, maar ik vind vooral die producten van Somi lekker om mijn gezicht mee op te peppen. Die zorgen ervoor dat de rest van je producten beter wordt opgenomen."

"Ik doe niet zo veel hoor. Eigenlijk niks bijzonders, is dat dan wel interessant? Ik reinig mijn gezicht en daarna gebruik ik een dagcrème en een BB-crème. "Verder doe ik niks. Ook geen zonnebrand, nee. Moet dat?"

Doe gewoon normaal, het hoeft allemaal niet zo mal. Geen botox, fillers of een dikke laag make-up. Dat is toch niet gezond?


Collageen slikken

"Ik zweer bij collageen slikken. Het ligt eraan hoe intensief mijn dag is geweest, maar ik slik sowieso één capsule Skin for Skin per dag, maar als ik flink gesport heb dan neem ik er echt twee.
Ik heb nooit geen last meer van spierpijn. Niks, nooit niet, nergens niet. Dat vind ik zo bijzonder. Als je kijkt naar wat ik allemaal uitvreet, dan moet ik een zere bast hebben. En ik spring nog elke ochtend als een veertje mijn bed uit, dat is toch ook zeldzaam?"

"En je ziet het trouwens ook aan mijn haar. Dat is sterk en dik. Tja, ik weet het niet zo goed te omschrijven, maar je voelt het gewoon..."

Ik heb nooit, niks. Geen gedoe met mijn huid. Zie je, ik ben niet zo interessant hoor.

Wat is jouw beautyzonde?

"Chocolade. Dat is echt een crime. Ik eet echt alle soorten, behalve die goedkope troep hoor, daar hou ik niet van.
Kijk, ik ben gek op theedrinken en daar hoort natuurlijk een chocolaatje bij. En een koekje." (Lachend:) "Dat is mijn zonde, ik ben echt een snoeper."

Wat is jouw beautytip?

"Doe gewoon normaal, het hoeft allemaal niet zo mal. Geen botox, fillers of een dikke laag make-up. Dat is toch niet gezond?

Al dat 'gedoe', ik vind het helemaal niks. Je mag natuurlijk zelf bepalen wat je doet met je leven, maar doe toch niet zo gek. Hetzelfde geldt voor dat 'healthy' gebeuren. Gewoon een gezonde levensstijl, je huid elke dag reinigen en jezelf van binnenuit ook goed verzorgen. Meer is het volgens mij niet."

Welk cijfer geef je aan je huid?

"Ik vind mijn huid eigenlijk wel heel mooi. Gezond, egaal en vol. Is het gek om mezelf een 9 te geven? Ik heb nooit, niks. Geen gedoe met mijn huid. Zie je, ik ben niet zo interessant hoor."

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram