arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
De meest gelezen artikelen van mei 2019

De best gelezen artikelen van mei 2019

Mei stond in het teken van lipfillers, wietolie en botox. De 5 meest gelezen artikelen van mei 2019.

De meest gemaakte fouten bij lipfillers

Als een behandeling meer dan 100.000 keer per jaar wordt uitgevoerd, dan zou je toch verwachten dat er niet zo veel meer mis kan gaan. Niets is minder waar. Scheve lippen, verkeerde verhoudingen tussen boven- en onderlip en onderhuidse bobbeltjes: de meest gemaakte fouten bij lipfillers is één van de meest gelezen artikelen van mei 2019.


Verslaafd aan CBD?

Kauwgom met CBD, snacks met CBD, CBD-olie, CBD-capsules: CBD every where. Het Amerikaanse marktonderzoeksbureau Brightfield Group voorspelt een verkoopgroei van CBD-producten met maar liefst 400% in de komende 4 jaar.
Deze superantioxidant verovert niet alleen de wereld maar ook een plek in de meest gelezen artikelen op Furrow. In deze persoonlijke column lees je alles over de verslavende werking van CBD.


Mesotherapie

Een gezichtsbehandeling waarbij vitamines, mineralen, peptides én hyaluronzuur rechtstreeks in je huid worden gebracht. Niet zo gek dat mesotherapie één van de meest populaire behandelingen van dit moment is. En ook één van de meest populaire artikelen op Furrow. Op deze link vind je alle voordelen van mesotherapie op een rij.

De meest voorkomende complicaties bij botox

Niet alleen bij fillers gaat er een hoop mis, ook botox kan voor de nodige problemen zorgen. Denk aan hangende oogleden, kwijlen en hoofdpijn. De bijwerkingen zijn eigenlijk altijd tijdelijk, maar toch. De meest voorkomende complicaties bij botox.Het gezicht van Johanna Nussy

Johanna Nussy geeft toe dat ze alles doet wat God verboden heeft, maar je dat je het niet ziet aan haar huid. Ze denkt zelf dat botox en fillers haar 'reddende engel' zijn. Wat denk jij? Lees het artikel hier nog eens terug.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram